Afyonkarahisar İl Emniyet Müdürlüğü'nün titiz çalışması sonucu, zor durumda olan kadınları fuhşa sürükleyerek onlara müşteri bulan 4 kişi tutuklanırken, bir kişi adli kontrol şartıyla serbest bırakıldı.

Afyonkarahisar İl Emniyet Müdürlüğü ekipleri, bölgede fuhuş olaylarına karşı kesintisiz bir mücadele yürütüyor. Fuhuşla mücadele ekiplerinin, Afyonkarahisar Cumhuriyet Başsavcılığı koordinasyonunda yürüttükleri kapsamlı soruşturma neticesinde, E.A., S.B. ve M.C. gibi şüphelilerin kadınları fuhşa yönlendirdikleri ve onlara müşteri sağladıkları tespit edildi. Bu bilgiler ışığında geniş çaplı bir operasyon yapıldı.

Operasyon, şüphelilerin bağlantılı olduğu kişilerin de dahil olduğu bir soruşturma ağı kurularak yürütüldü. Soruşturma sırasında H.T. ve M.T. isimleri şüpheliler listesine eklendi. Belirlenen şüphelilerin fuhuş için kullandıkları Erenler, Fatih ve Fakıpaşa mahallelerindeki evlerde eş zamanlı baskınlar düzenlendi. Operasyon sonucunda gözaltına alınan şahısların evlerinde yapılan aramalar neticesinde, para ve değerli eşyalar el konuldu. Bu bulguların yanı sıra, olayların mağduru olan 9 kadının ifadesine başvuruldu ve 53 bilgi sahibinin de beyanları alındı.

Gözaltına alınan 5 şüpheliden 4'ü adli mercilere sevk edilerek tutuklanırken, diğer şüpheli M.C. hakkında adli kontrol şartıyla serbest bırakılma kararı verildi. Afyonkarahisar'daki bu başarılı operasyon, bölgede fuhuşla mücadele konusundaki kararlılığın bir göstergesi olarak değerlendiriliyor. Olayla ilgili ayrıntılı bilgiler ve görüntülere ODAK HABER MERKEZİ ulaştı. İşte o görüntüler…

HABER: FADİME ÖZKARAN

Pes dedirten olay: 351 trafo nereye gömüldü? Pes dedirten olay: 351 trafo nereye gömüldü?

Editör: Fadime Özkaran