Afyonkarahisar’da İl Nüfus ve Vatandaşlık Müdürlüğü, yerel seçim öncesi gönüllere dokunan projeler imza atmaya devam ediyor. ‘İnsanı Yaşat ki Devlet Yaşasın’ sözünün akıllara geldiği projede, kimlik kartı işlemleri için nüfus müdürlüklerine gidemeyen vatandaşların evlerine giden ekipler, gönüllere taht kurmasının yanı sıra bolca hayır duası alıyor.

Gelemiyorsanız, biz geliriz!

İŞLEMLER KOLAYLIKLA YAPILIYOR

Afyonkarahisar İl Nüfus ve Vatandaşlık Müdürlüğü dahil ilçe müdürlüklerinde bulunan personel vatandaş için yoğun mesai harcıyor. ‘Gelemiyorsanız Biz Geliriz ’sloganıyla çalışmalarını yürüten Sinanpaşa İlçe Nüfus Müdürlüğü ekipleri, vatandaşlık işlemleri için müdürlüğe gitme imkanı olmayan hasta, yaşlı, engelli ve benzeri durumlarda olan vatandaşlar için ev hizmeti veriyor. Ekipler, vatandaşların evlerine giderek işlemlerini kolaylıkla yapabilmelerine olanak sağlıyor.

5.1 Şiddetinde Deprem Meydana Geldi 5.1 Şiddetinde Deprem Meydana Geldi

Gelemiyorsanız, biz geliriz!

‘EVİNİZE MİSAFİR OLABİLİRİZ’

Afyonkarahisar İl Nüfus ve Vatandaşlık Müdürlüğünün bu uygulaması vatandaşların oldukça olumlu karşılanırken uygulamaya yönelik sosyal medya hesabı üzerinden paylaşımda bulunan İl Nüfus Müdürlüğü, ‘’ Yaşlılık, sağlık vb. durumlarda Nüfus Müdürlüğüne gelemeyen vatandaşlarımızın Kimlik Kartı  başvurusunu almak için size de misafir olabiliriz’’ İfadelerine  yer verdi.

Kaynak: GAMZE KOÇAK