Afyon Ticaret ve Sanayi Odasında Meslek Komitesi Seçimleri Cumartesi günü yapılmıştı. Seçimden birinci çıkan Hüsnü Serteser ve ekibinin KIRMIZI listesi olmuştu. 87 Meclis Üyeliğinin 44’ünü Hüsnü Serteser ve ekibinin kazandığı, Önder Artuk’un MAVİ listelerinin ise ancak 40 Meclis Üyeliği, 3 Meclis üyeliğini ise Bağımsız Beyaz listenin kazandığı ilgililer tarafından açıklanmıştı.

HÜSNÜ SERTESER MECLİS ÜYELİĞİNİ KAZANDI

Hüsnü Serteser’in Meclis Üyeliğini kazanamadığı, Meclis dışında kaldığı şeklindeki yalan ifadeler ile kamuoyunun yanlış bilgilendirildiğini ve bunun amacının farklı bir algı oluşturmak olduğuna dikkat çeken iş dünyasından bazı ilgililer, ‘Bu seçimlere şahıs firmaları kendi isimleriyle, şirket olanlarda şirket isimleriyle girerler. Bunu herkes bilmektedir. Hüsnü Serteser’de şirket ismi ile girdiği meslek komitesinde seçimi kazanarak meclise girmiştir. Yalan söyleyenlerin yalanı yatsıya kadar bile sürmüyor artık’ dediler.

40 ÜYELİK KAZANAN ZAFER NARASI ATIYOR

ATSO Meclisinde 40 Meclis Üyeliği kazanan Önder Artuk yanlılarının sosyal medyada ve bazı diğer mecralarda sanki ATSO Yönetim Kurulunu ve Başkanlığı kazanmış şekilde zafer sarhoşluğu yaşadıklarını ifade eden ilgililer, ‘KIRMIZI liste 44 Meclis üyeliği kazanmış. Bunun yanı sıra 3 Meclis Üyeliği de Beyaz Listede. Kendilerinin ise 40 Meclis Üyeliği var. Beyaz listenin henüz bir karar beyanı yok. Seçim günü herkes hür iradesiyle oyunu kullanacaktır. Bu şekilde algı oluşturmaya yönelik sözler ve tavırlar Afyona zarar verir’ dediler. >>ODAK HABER MERKEZİ

 

 

Editör: TE Bilisim