Dinar Engelliler Yardımlaşma ve Dayanışma Derneği Yönetim Kurulu Başkanı Seydi Özkurt ve Başkan Yardımcısı Erkan Kırtaş ile bir süre sohbet eden Başkan Sarı, Engelliler gününü kutlayarak derneğin yanında olacaklarını belirtti.

PASTALAR KESİLDİ

Dernek ziyaretinin tamamlanmasının ardından ise sırasıyla Başkan Sarı, ilçede faaliyet gösteren Özel Öncü İletişim Rehabilitasyon ve Eğitim Merkezine ve Özel Yeni Renk Eğitim ve Rehabilitasyon Merkezini ziyaret etti. Ziyareti sırasında Başkan Sarı’ya, belediye meclis üyesi Erkan Kırtaş eşlik etti.

İlk olarak Özel Öncü İletişim Rehabilitasyon ve Eğitim Merkezine Okul yöneticilerinden rehabilitasyon merkezlerinin çalışmaları hakkında bilgi alan Başkan Sarı, Rehabilitasyon merkezinde eğitim gören öğrencilerle sohbet etti. Günün anısına öğrencilere çeşitli hediyeler takdim eden Başkan Sarı, öğrencilerle pasta kesimi gerçekleştirdi.

EN BÜYÜK ENGEL SEVGİSİZLİK

Okul ziyaretleri kapsamında son olarak ise Özel Yeni Renk Eğitim ve Rehabilitasyon Merkezinde öğrencilerle bir araya gelen Başkan Sarı, öğrencilere çeşitli hediyeler verdi. Bir gün değil her gün yanlarındayız ifadelerini kullanan Başkan Sarı, en büyük engelin sevgisizlik olduğuna değindi. >>ODAK HABER MERKEZİ

Editör: TE Bilisim