Afyonkarahisar Belediye Başkanı Mehmet Zeybek, Megabirlik medya CEO'su Mehmet Emin Güzbey tarafından sunulan, Kanal 3'ün sevilen programı Dobra Dobra'ya konuk oldu.

Mehmet Emin Güzbey, Başka Zeybek'e 29 Ağustos'ta Vali Kübra Güran Yiğitbaşı ve Başkan Zeybek'in davetiyle Afyonkarahisar'a gelen Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'u sordu. Cumhurbaşkanı Erdoğan ile Miting öncesi kürside kısa bir sohbet ettiklerine değinen Güzbey, sohbet içeriğini sordu.

Cumhurbaşkanı Erdoğan'ı Belediye'ye davet ettiğini söyleyen Başkan Zeybek, "Cumhurbaşkanımız Recep Tayyip Erdoğan'a belediyelere ziyaretiniz var mı? diye sordum. Sayın Cumhurbaşkanımız bana hayır cevabını verdi. Hatta o esnada teşkilat başkanıda yanımızdaydı ve Cumhurbaşkanı belediyeleri ziyaret etmiyor, Kayseri'de bile gitmedi dedi. Bunun üzerine ben de ısrar ettim. Miting alanına çok yakınız sizi belediyemizde ağırlamak isterim dedim" ifadelerini kullandı.

"BEN SENIN YANINDAYIM" 

Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın miting sonrası Başkan Zeybek'i çağırdığını ve belediyeye gitmek istediğini söyleyen Başkan Zeybek, "Çok memnun oldum elbette. Mitingin ardından belediyeye gittik. Cumhurbaşkanımız ile hoş bir sohbet edip bir saat kadar belediyemizde ağırladık" dedi.

Afyonkarahisar için yapılması planlanan çalışmalar kapsamında hazırlanan kitapçığı Cumhurbaşkanı Erdoğan'a seçimlerden önce takdim ettiğini anlatan Başkan Zeybek," 32 sayfalık kitapçığı Cumhurbaşkanımız Recep Tayyip Erdoğan'a hediye ettim. O esnada güzel şehrimiz Afyon için yapmayı planladığımız vaatlerimizden bahsettim. Cumhurbaşkanımız Erdoğan bana, sen seçil ben senin yanındayım demişti. Dediğini de yaptı" >>ODAK HABER MERKEZİ

Editör: TE Bilisim