Stantları tek gezen Belediye Başkanı Çöl, vatandaşlar ile tek tek ilgilenerek hatıra fotoğrafı çektirdi. 10. Ege İlleri Türkiye Tanıtım Günleri ve Etkinliklerini değerlendiren Sandıklı Belediye Başkanı Mustafa Çöl, “Ege’nin tamamından katılım var. Bütün illerimizden İlçelerimizden özellikle Afyonkarahisar’ın Ankara’ya damgasını vurduğunu hissetim ve gördüm” dedi.

Bana ayrı bir mutluluk verdi

“Buda bana ayrı bir mutluluk verdi” diyen Belediye Başkanı Musata Çöl, sözlerini şöyle sürdürdü; “Tabiki Orman ve Su İşleri Bakanı Prof. Dr. Veysel Eroğlu’nun da önderliğine yapılan bir organizasyon olması her halinden hissettiriyor. Ben bu vesile ile tüm Belediyelerimize, STK’larımıza ve katılanlara canı gönülden teşekkür ediyorum” diye konuştu.

Sandıklı’yı en iyi şekilde tanıtacağız

Sandıklı Belediyesi olarak her platformu olarak Sandıklı’yı tanıtmak için adım attıklarını ifade eden Başkan Çöl, “Bunun bir örneği şuan Ankara’da, diğer bir örneğide Almanya’da yaşanıyor. Bu tür fuarların inanılmaz derece ilçelerimize katkı kattığını görüyoruz ve elimizden geldiği kadar da bu tür fuarlara profesyonel bir şekilde katılmaya devam edeceğiz.”

Bizim için ayrı bir onurdu

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’ın himayelerinde Bosna-Hersek’te düzenlenen programa katıldıkları belirten Başkan Çöl, “Ülkemizden 20 belediye başkanı katıldı. Bir tanesi Afyonkarahisar’dan Sandıklı İlçemizdi. Cumhurbaşkanımız Recep Tayyip Erdoğan ile bu programa katılmak bizim için ayrı bir onurdu. Ben bu vesile ile bizleri tercih eden oralara gönderen değerli büyüklerime teşekkür ediyom.Tabiki ilimizi orada temsil etmek bize gurur vericidir” diye konuştu. 

Editör: TE Bilisim