Afyonkarahisar Valisi Doç. Dr. Kübra Güran Yiğitbaşı, Belediye Başkanı Mehmet Zeybek ve protokol üyeleri bir dizi temas ve açılışlarda bulunmak üzere Afyonkarahisar'a gelen Ulaştırma ve Altyapı Bakanı Adil Karaismailoğlu'nu Hava Meydan Komutanlığında karşıladı. İl olarak Afyonkarahisar Valiliğine geçen ve Vali Kübra Güran Yiğitbaşı'nı ziyaret eden Bakan Karaismailoğlu, burada Afyonkarahisar'da yapılan çalışmalar hakkında bilgiler aldı. 

DESTEK İÇİN TEŞEKKÜR ETTİ

Valilik ziyaretinin ardından Bakan Karaismailoğlu, Afyonkarahisar Belediyesine ziyaret gerçekleştirdi. Afyonkarahisar Belediye Başkanı Mehmet Zeybek şehirde yürütülen projeler hakkında Bakan Karaismailoğlu'na bilgiler vererek, projeler kapsamında verdiği destekler için teşekkür etti. 

TOPLANTIYA KATILDI

Bakan Karaismailoğlu belediye ziyaretinin ardından Belediye Başkanlığı'nda gerçekleştirilen toplantıya katıldı. Toplantıda Vali Yiğitbaşı ve Başkan Zeybek'in yanı sıra, AK Parti Afyonkarahisar Milletvekilleri Veysel Eroğlu, Ali Özkaya, İbrahim Yurdunuseven, İlçe Kaymakamları, İl Genel Meclis Başkanı Burhanettin Çoban, İlçe, belde belediye başkanları, Cumhur İttifakının İl Başkanları katıldı. >>ODAK HABER MERKEZİ

 

Editör: TE Bilisim