Afyonkarahisar’ın istihdam politikalarına yön verilecek! Afyonkarahisar’ın istihdam politikalarına yön verilecek!

Ozel Bankadan Emeklinin Hesabina 15.000 T L Ikramiye Subeye Giden Balyali Parayla Donecek 640X331

Emekli promosyonlarıyla ilgili son haberler, milyonlarca emekliyi heyecanlandırıyor. Kamu bankaları, emekli promosyonlarını neredeyse 12 bin TL’ye kadar artırarak yüzde 166’lık bir büyüme sağladı. Aynı zamanda özel bankalar da emekli promosyon ödemelerini yüzde 44 oranında yükseltti. Nisan 2024’e doğru yaklaşırken, emekliler promosyon miktarlarını araştırıyorlar ve özellikle Garanti BBVA gibi popüler bankaların sunduğu fırsatlara yoğun ilgi gösteriyorlar.

GARANTİ BBVA EMEKLİ PROMOSYON KAMPANYASI

Garanti Emekli Promosyonunda Son Dakika Nisan 2024 Yeni Emekli Paketiyle Hesaplara Tam 15 Bin Tl Yatirilacak 3086

Garanti BBVA, Nisan 2024’te sona erecek olan emekli promosyon kampanyası ile dikkat çekiyor. Bu kampanya kapsamında, emekli maaşlarını Garanti BBVA’ya taşıyan müşterilere 15 bin TL’ye kadar promosyon imkanı sunuluyor. Promosyon miktarı, emekli maaşının büyüklüğüne göre belirleniyor ve detaylar şu şekilde…

– 10 bin TL’ye kadar maaşlar için 6 bin 250 TL,

– 10 bin TL ile 15 bin TL arası maaşlar için 10 bin TL,

– 15 bin TL ile 20 bin TL arası maaşlar için 12 bin 500 TL,

– 20 bin TL ve üzeri maaşlar için ise 15 bin TL promosyon ödeniyor.

Garanti BBVA’nın Nisan 2024 promosyonundan faydalanmak isteyen emeklilerin, maaşlarını 3 yıl boyunca Garanti BBVA’dan almaya söz vermeleri gerekiyor. Başvuru süreci ise şu şekilde ilerlemekte…

SSK veya Bağ-Kur emeklileri SGK müdürlüklerine başvurarak ya da e-Devlet üzerinden tahsis talep ve beyan taahhüt belgesi doldurmalı. Emekli Sandığı emeklileri ise emeklilik dilekçelerinde Garanti BBVA’yı tercih etmeli.

Garanti BBVA’ya maaşlarını taşımak isteyen emekli vatandaşlar, eğer henüz Garanti BBVA müşterisi değillerse, şubeye gitmeden Mobil uygulama üzerinden kolayca müşteri olabilir ve maaşlarını transfer edebilirler.

Mevcutta PTT veya başka bir banka aracılığıyla maaşını alan emekliler de, Garanti BBVA Mobil veya Garanti BBVA Müşteri İletişim Merkezi kullanarak maaş banka değişikliği yapabilirler.

Emekli Bankacılığı Promosyon Taahhütnamesi imzalandıktan sonra, Garanti BBVA’ya ilk maaş yatırıldığında, promosyon ödemeleri ilk üç iş günü içinde gerçekleştirilir. 

Kaynak: AHMET SARLIK