Kazada ağır yaralanan Murat Tokaç isimli şahıs hastaneye kaldırılmasına rağmen kurtarılamayarak hayatını kaybetti. Ölen şahsın iki çocuğu olduğu, Babalar Günü için aldıkları hediyeleri babalarına ne zaman vereceklerini pazar sabahı aile büyüklerine sordukları, bu soruya cevap veremeyen aile büyüklerinin hıçkırıklar içerisinde kaldıkları öğrenildi

KIRMIZI IŞIĞA RAĞMEN SON SÜRAT

Cumartesi gününü Pazar’a bağlayan akşam büyük bir gürültü ile dışarıya fırlayan Park Hayat Hastanesi görevlileri kazaya karışan otomobilleri gördüklerinde infiale kapıldılar. Kazayı anlatan bir kişi kırmızı ışığa rağmen son sürat gelen bir otomobilin, kavşakta kendisine yeşil ışık yanan otomobile çarpmasıyla birlikte iki otomobilin metrelerce sürüklendiğini, kazaya neden olan otomobil sürücüsünün kazadan sonra kaçtığını söyledi.

 

ARAÇ İÇERİSİNDE SIKIŞIP KALDI

Cumartesi akşam saatinde meydana gelen kazada 03 BS 176 plakalı aracın İzmir yönünden Afyon istikametine hızlı bir şekilde geldiği, kavşaktan kendisine yeşil ışık yandıktan sonra geçtiği sırada 03 BS 176 plakalı aracın çarpması sonucu metrelerce sürüklenen 03 DV 117 plakalı aracın sürücüsü Murat Tokaç araçta sıkıştı. AFAD ve Afyon Belediyesi İtfaiye Ekiplerinin kaza yerine hızla intikal etmesinin ardından araç içerisinden çıkartılan Murat Tokaç hastaneye kaldırıldı.

 

 

SÜRÜCÜ İLE İLGİLİ İDDİALAR

Kazaya sebebiyet verdiği belirlenen 03 BS 176 plakalı otomobilin sürücüsü olduğu belirlenen Berkay S. nin ehliyetinin olmadığı, 18 yaşında olduğu belirtilirken, alkollü olduğu bu nedenlerden dolayı kaza mahallinden kaçtığı iddia edildi. Emniyet Müdürlüğü ekipleri kaçan sürücünün Berkay S. olduğunu kısa sürede tespit etti ve S. ailesinden bir kişiyi Emniyete getirerek bilgisine başvurdu ve kaçan sürücünün gidebileceği adreslere baskın yapıldı.

 

 

BUGÜN TESLİM EDİLECEĞİ ÖĞRENİLDİ

Kaçan sürücü olduğu belirtilen Berkay S. nin, yakınları tarafından bir adrese götürüldüğü ve bugün Emniyete götürülerek teslim edileceği alınan bilgiler arasında. Emniyet Ekipleri kazayı çok yönlü olarak soruştururken, aranılan şahsı gizleme suçunu işlemiş oldukları tespit edilen bazı kişiler hakkında da soruşturma açılacağı ve gereğinin yapılacağı öğrenildi. Kazada hayatını kaybeden Murat Tokaç’ın 38 yaşında olduğu ve  bir benzinlikte çalıştığı bildirildi.

ODAK HABER MERKEZİ

Editör: TE Bilisim