TFF 2. Lig Kırmızı Grupta mücadele eden temsilcimiz AFJET Afyonspor, kendi sahasında Silahtaroğlu Vanspor ile karşı geldi. İlk yarıya etkili bir mücadele ile başlayan Silahtaroğlu Vanspor, 17 dakikada Sedat Komi’nin golü ile 1-0 öne geçti. İlk dakikalarda yediği gol ile toparlanmaya çalışan JET’ler, İlk yarının bitimine 5 dakika kala 40’ıncı dakikada Erhan Şentürk’ün golü ile skoru 1-1 getirmeyi başardı. 
İLK YARI 1-1 SONA ERDİ
İlk yarıyı 1-1 skorla kapatarak soyunma odasına giden AFJET Afyonspor, 2. Yarıda etkili bir oyun sergiledi. Teknik Direktör Mustafa Çobanoğlu’nun tüm taktiklerini yerine getiren JET’ler, 49 dakikada Mithat Pala’nın golü ile 2-1 öne geçti. Öne geçtiği 2-1 skor ile sürekli panik yapan JET’ler, kalesinde 2’inci golü 60’ıncı dakikada Emrah Tacir’den gördü. 
HAFTAYA SOMA DEPLASMANINDAYIZ
90 dakikanın sonunda başka gol sesi çıkmayınca maç 2-2’lik skorla sona erdi. İlk iki haftada 1 puan toplayan JET’ler önümüzdeki hafta Soma Spor ile deplasmanda karşı karşıya gelecek. AFJET Afyonspor’un yeni oyuncuları takımlarına alıştığı gözlemlenirken, Kulüp Başkanı Yusuf Ulutürk ile Teknik Direktör Mustafa Çobanoğlu’nun önümüzdeki haftalardan umutlu olduğu öğrenildi. 
MAÇI BİN KİŞİ İZLEDİ 
Koronavirüs tedbirleri kapsamında geçen yıl seyircisiz oynan maçlar bu yıl yeniden kapılarını seyircilerine açtı. TFF  tarafından alınan karar doğrultusunda futbol severler, stada HES KODU ve Aşı Kartlarının sorgulaması yapıldıktan sonra alındı. AFJET Afyonspor-Silahtaroğlu Vanspor karşılaşmasını bin kişilik taraftar ilk kez tribünden izledi. 
 
KADROLAR:
AFJET AFYONSPOR: Bayram Olgun, Süleyman Olgun, Mehmet Abdullah Çoban, Melik Derin, Doğan Ateş, Nazmi Candoğan, Erdinç Pekgöz, Erhan Şentürk, İsmail Haktan Odabaşı, Mithat Pala, Celal Hanalp
SİLAHTAROĞLU VANSPOR: Aydın Bağ, Mete Yıldız, Berat Çetinkaya, Emrah Tacir, Selim Kayacı, İlyas Ekiz, Oktay Aydin, Fatih Somuncu, Sedat Komi, Barış Gök, Kubilay Akyüz
HAKEMLER:
Enes Kanpara (Hakem), Çağlar Öztürk (1. Yardımcı Hakem), Bedirhan Soydemir (2. Yardımcı Hakem), Semih Kurt(Dördüncü Hakem), Osman Yiğit Uzer (Gözlemci),  Yalçın Gül (Temsilci)
Editör: TE Bilisim