Afyonkarahisar’daki Matrax eğlence mekanında konser vermek için gelen Ünlü Sanatçı Serdar Ortaç, konser öncesi Gastronomi Konağına giderek, Afyonkarahisar’a özgü Afyon Kebabı ve Kaymaklı Ekmek Kadayıfını tattı. Afyonkarahisar mutfağına hayran kalan Ünlü Şarkıcı Ortaç, “Daha önce böylesini görmedim, harikasın Afyon” dedi.

KİM BİLİR HANGİ SULTANLAR OTURDU

Gastronomi Konağına da hayran kalan Ortaç, Afyon mutfağına hayranlığını şu sözlerle dile getirdi: “Nefis bir konak. Muhteşem bir mutfak.  Böylesini görmedim. Helal olsun Afyon Konserden önce uyuyayım demiştim. İyi ki gelmişim. Yolunuz düşerse muhakkak bulun burayı. Kim bilir şu masada hangi sultanlar hangi beyzadeler oturdu” diye konuştu. 

AFYON KEBABINA 10 ÜZERİNDEN 10

Afyon Kebabına, Kaymaklı Ekmek Kadayıfına ve kısıra 10 üzerinden 10 veren Ortaç, “Afyon Kebabının gram yağı yok. Pidesi lavaş kadar ince. Hepsine 10 veriyorum. Salataya 9 verip not kırayım. Oda Allah’ın yeşilliği olduğu için. Lezzetleri tatmak için gelin ama birde Gastronomi Konağı görün” ifadelerini kullandı.

MUHTEŞEMSİN AFYONKARAHİSAR

Ünlü Şarkıcı Serdar Ortaç, basın mensuplarının sorularını cevaplandırmasının ardından konser vereceği eğlence mekanına geçti. Burada hayranları ile buluşan Ortaç, “Muhteşemsin Afyonkarahisar, sizleri çok seviyorum. İyi ki varsınız” dedi. Konuşmasının ardından Ortaç birbirinden güzel eserlerini hayranları için okudu.

SERDAR ORTAÇ MEMNUN KALDI

Matrax Eğlence mekanının sahibi Hüseyin Ballık ise, Ünlü Şarkıcı Serdar Ortaç’ı Afyonkarahisar’da ağırlamaktan büyük mutluluk duyduklarını söyleyerek, “Serdar Beyi hayranları ile buluşturmadan önce ilimizin önemli damak tatlarını tattırdık. Kendisi çok memnun kaldı. Memnun kaldığı içinde bizlerde mutlu olduk” dedi.

Eğlence mekanında konserlerin hızlı bir şekilde devam edeceğini ve ünlü sanatçıları Afyonkarahisar’daki hayranları ile buluşturacaklarını belirten Ballık, “12 Aralık Sagopa Kajmer, 15 Aralık Ufuk Beydemir, 16 Aralık Sakiler ve 26 Aralık’ta İrem Derici ile Necati Saykolar hayranları ile buluşacak” diye konuştu.  >>GÖKHAN KOCAASLAN

 

Editör: TE Bilisim