Emirdağ’da 619 Mayıs Atatürk’ü Anma Gençlik ve Spor Bayramı Emirdağ Şehir Stadyumunda gerçekleştirilen törenle kutlandı.

Kutlama töreni, Kaymakam Osman Bilici’nin Belediye Başkanı Serkan Koyuncu ve Kaymakam Refiki Funda Hamza ile birlikte öğrencilerin, halkın ve törene katılanların bayramlarını kutlamasıyla başladı.Kaymakam Bilici'nin yanı sıra kutlama programına Kaymakam Refiki Funda Hamza, Belediye Başkanı Serkan Koyuncu, İlçe Jandarma Komutanı Mehmet Teberci, İlçe Emniyet Müdürü Erdal Yanık ile daire amirleri, sivil toplum kuruluşu temsilcileri, siyasi parti temsilcileri, öğrenciler ve vatandaşlar katıldı.

Saygı duruşu ve İstiklal Marşı’ nın okunmasını ardından Kaymakam Refiki Funda Hamza 19 Mayıs Atatürk’ü Anma Gençlik ve Spor Bayramı’ nın anlam ve önemini belirten konuşmasını yaptı.

Kaymakam Refiki Funda Hamza’nın konuşmasının ardından öğrenciler tarafından şiirler okundu. Tören öğrencilerinin koşu yarışı, halat çekme ve koordinasyon parkuru yarışlarıyla devam etti.

Tören geçişinin ardından yarışmalarda dereceye giren öğrencilere ödülleri verildi.

Ödül töreninin ardından düzenlenen Emirdağ Kaymakamlığı tarafından organize edilen Eskişehir ve Nasreddin Hoca Atlı Okçuluk Kulübü tarafından ata sporlarımızdan olan at üzerinde ok atma gösterisi heyecanla izlenerek büyük beğeni topladı.

Kutlama programı sonrasında Kaymakam Bilici, beraberindeki protokol üyeleri ile birlikte tören programının hazırlanmasında emeği geçenlere teşekkür ederek hatıra fotoğrafı çektirdi.  >>ODAK HABER MERKEZİ

 

 

Editör: TE Bilisim