Odak’ın 28. Kuruluş yıldönümünü kutlamak üzere ziyerette bulunan Cumhuriyet Halk Partisi Afyonkarahisar İl Başkanı Yalçın Görgöz, gazetenin kurucusu Mehmet Emin Güzbey’e yayın hayatlarında başarılar diledi. Odak’ın çeyrek asırdan fazla emeği olduğuna dikkat çeken İl Başkanı Görgöz, “Şahsım ve yönetim kurulum adına başta gazetenin kurucusu Mehmet Emin Güzbey’e ve çalışanlarına daha nice 28’li yıllar diliyorum. Ülkemizde basın çok önemli. Her nekadar da basında sansür kalktı desekte yürütmenin,yargının, yasamanın yanında çok büyük gücü var” dedi.

Basının daha güçlü, yetkin ve özgür olması gerektiğini söyleyen İl Başkanı Görgöz, “Afyon basınında çeyrek asırdan fazla emeği olan Odak Gazetemizin bundan sonraki yayın hayatında da başarılar diliyorum. 2023 seçim öncesinde ve seçim zamanlarında basınımızın gerçekten çok önemli bir rolü var. Odak Gazetesi’nin Mehmet Emin Güzbey’in yaptığı yayınları ve çalışmaları yakından takip ediyoruz. Bundan dolayı da tekrar başarılar diliyoruz.”

“SEÇİM ATMOSFERİNDE PARTİLER VE BASIN BİR ARADA ÇALIŞIYOR”

Ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getiren Odak Gazetesi kurucusu Mehmet Emin Güzbey, “Cumhuriyet Halk Partisi İl Başkanı Yalçın Görgöz’ü gönülden tebrik ediyorum. Yerelde Cumhuriyet Halk Partisi ile hiçbir zaman problem yaşamadık. İnşallah bundan sonrada yaşamayız. Cumhuriyet Halk Partisi Türkiye’nin en köklü siyasi partilerinden birisidir.  Afyon’da da iyi bir heyetle temsil ediliyor. Önümüzdeki süreçte seçimler var. Seçim atmosferinde elbette siyasi partiler, gazeteler medya bir arada çalışıyor. Ama biz hiçbir zaman ne bir beyanat konusunda nede bir çalışma konusunda sıkıntı yaşamadık” dedi.

Güzbey sözlerine şöyle devam etti, “Bizlere hep yardımcı oldunuz. İnşallah nice yıllar çalışacağız. Bizden sonraki kuşakta inşallah aynı şekilde çalışma hassasiyeti içerisinde olurlar. Afyon’a bakıldığında da yerel medya çevredeki illere göre en eliti. Zor şartlarda çalışıyoruz. Sanayi bakımından biraz zayıfız ama reklam pastalarımız çok az olmasına rağmen yinede en etkin medya Afyon’da var. Bundan dolayıda gurur duyuyorum. Sizlerinde haber anlamında desteklerini daha çok bekliyoruz” dedi. HABER: BETÜL ÖZDEMİR

Editör: TE Bilisim