Megabirlik Medya CEO’su Mehmet Emin Güzbey’in hazırlayıp sunduğu Kanal 3’te yayınlanan Özel Gündem programına konuk olan AK Parti Milletvekili Ali Özkaya’ya Güvenevler Mahallesinde yaşanan ilkokul sorunu iletilmiş Özkaya ise program sonrası ziyaret ettiği mahallede okul sorununa çözüm bulmuştu.

ÇIRAKLIK EĞİTİM MERKEZİ TAŞINIYOR

AK Parti Afyonkarahisar Milletvekili Ali Özkaya’nın, İl Milli Eğitim Müdürü Metin Yalçın ile görüşmesinin ardından Afyonkarahisar Küçük Sanayi içerisinde bulunan Çıraklık Eğitim Merkezinin, Organize Sanayi Bölgesindeki okula 1 hafta içerisinde taşınacağı ve boşaltılan binanın ilkokul olarak kullanılacağı açıklanmıştı. 

YILLARCA YENİ OKUL YAPILAMADI

Yapılan açıklamaların ardından İYİ Parti Afyonkarahisar İl Başkanı Muhammet Mısırlıoğlu da konuyla ilgili bir değerlendirmede bulundu. Mısırlıoğlu, Güvenevler Mahallesi’nde Milli Eğitim için tahsis edilen 7 bin metrekare arsa hazır olmasına rağmen ödenek ve ekonomik tedbirler bahanesi ile yıllarca yapılamadığını söyledi.

KONUNUN TAKİPÇİSİ OLACAĞIZ

Çıraklık Eğitim Merkezinin yerinde kalması ve Güvenevler Mahallesinde tahsisi hazır olan okul arazisine bir an önce ilkokul yapılmasının takipçisi olacaklarını ifade eden Mısırlıoğlu, “Bu yapılan baştan savma, insanlarımızı mağdur edecek bahse konu okulun organizeye taşınması fikri müsebbiplerini halkımızın vicdanına havale ediyoruz” dedi. >>>ODAK HABER MERKEZİ

 

Editör: TE Bilisim