İYİ Parti Genel Başkanını seçti! Yeni Genel Başkan kim oldu? İYİ Parti Genel Başkanını seçti! Yeni Genel Başkan kim oldu?

AFJET’in bir kuma kuruluşu olduğunu hatırlatan İYİ Parti Milletvekili Hakan Şeref Olgun, AFJET’in özel sektör gibi kâr amacı taşımaması gerektiğini vurguladı.ODAK’a konuşan Milletvekili Olgun; “Kent merkezinde onbinlerce insanımız AFJET ile ısınmaya çalışıyor. Her yıl bu yıl düzgün ısınabilecek miyiz diye tedirgin olan halkımızın tedirginliği geçtiğimiz hafta sonu tekrar arttı. Kış aylarında vereceğiniz hizmeti kış ayları gelince hatırlarsanız olmaz. Halkımız bile kışın yakacağı odun kömürünü yazın tedarik ederken AFJET maalesef yaz aylarında hiçbir şey yapmadığı ortaya çıktı. Yönetimindeki insanlar huzur hakkı adı altında paralarını alırken, halkımızı huzursuz etmeye hakları yoktur. Hizmet vermeye gelince yok ama alınan ısınma ücretlerine zam yapmaya gelince her şeyin önündesiniz. Yazıktır günahtır” dedi.

ISITAMADIĞINIZ GÜNLERİN ÜCRETİNİ ALMAYIN

AFJET Genel Müdürlüğü görevine ilk atanmasında Orman ve Su İşleri Eski Bakanı Veysel Eroğlu’nun “Çok aradık ama AFJET’e bu kapasitede bir Afyonlu bulamadık” sözlerini hatırlatan Milletvekili Olgun; “Siz ancak bu kapasitede adam bulabilirsiniz?” dedi.AK Parti zihniyetinin her kesimde böyle olduğunu ifade eden İYİ Parti Hukuk ve Seçim İşlerinden Sorumlu Genel Başkan Yardımcısı, Afyonkarahisar Milletvekili Hakan Şeref Olgun, “Biz yaptık oldu zihniyetinden artık vazgeçin, bu halka zulmetmekten artık vazgeçin, bu benim adamım zihniyetinden artık vazgeçin. Getirdiğiniz adamları da görüyoruz götürdüğünüz adamları da görüyoruz. Yaptığınız tek şey bu halka kulaklarınızı tıkamak, gözlerinizi kapamak oldu. Ama az kaldı. Bu halk size öyle bir gözünü kapatıp kulağını tıkayacak ki; İşte o zaman neye uğradığınızı şaşıracaksınız” diye konuştu. Milletvekili Olgun AFJET’in ısıtamadığı günlerin ücretini abonelerden tahsil etmemesini istedi.

Kaynak: ODAK HABER MERKEZİ