Uzmanından "yanlış diyet" uyarıları! Uzmanından "yanlış diyet" uyarıları!

Afyonkarahisar Merkez’e bağlı Çayırbağ’da eşinden boşanan Mert Muharrem Taşkın, çocuğunu görmek için gittiği eski kayınpederinin evinde katliam yaptı. Ziyaret sırasında çıkan tartışmada Mert Muharrem Taşkın'ın pompalı tüfekle açtığı ateş sonucunda eşi ile birlikte 4 kişiyi öldürdü. Olaydan sonra kaçarak saklandığı barakada yakalanan kanlı olayın ayrıntıları da belli oldu.

Havva Nur Şenol kimdir

Mert Muharrem Taşkın, yaklaşık 3 yıl önce boşandığı Havva Şenol’un beldede bulunan baba evine giderek çocuğunu görmek istedi. Aralarında çıkan tartışma sonrası Mert Muharrem Taşkın öfkelenerek aileye yanında getirdiği tüfek ile ateş açarak öldürdü.

Havva Nur Şenol'ün hayatı

Öte yandan geçtiğimiz yıl ATV’de yayınlanan Esra Erol'a katılan Havva Şenol, evinin daha öncede pompalı tüfekle basıldığını anlatmıştı.

HAVVA ŞENOL KİMDİR?

23 yaşındaki Havvanur Şenol, eşi Mert Muharrem Taşkın ve ailesinden hem psikolojik hem de fiziksel şiddet gördüğünü iddia ederek, ATV ekranlarında yayınlanan Esra Erol’un programına katılarak gözyaşları dökmüştü. Şenol ayrıca, kayınpederinin ve eşinin 5 aylık çocuğunu zorla elinden aldıklarını söylemişti.

Kaynak: NURBANU SOY