İYİ Parti, genişletilmiş teşkilat toplantısını Afyonkarahisar'da gerçekleştirdi. İYİ Parti Grup Başkanvekili İzmir Milletvekili Musavvat Dervişoğlu, Bursa Milletvekili Teşkilat Koordinatörü Hasan Toktaş ve Yerel Yönetimler Başkan Yardımcısı Selçuk Kılıçarslan’ın katılımıyla İYİ Parti genişletilmiş teşkilat toplantısı Afyonkarahisar’da gerçekleşti. Toplantıya İYİ Parti Afyonkarahisar Milletvekili Hakan Olgun Şeref, Afyonkarahisar İl Başkanı Muhammet Mısırlıoğlu, il, ilçe ve belde teşkilatları da katıldı. Toplantıya katılan İYİ Parti eski ilçe başkanı 28. Dönem İYİ Parti Milletvekili Aday Adayı İbrahim Acar, söz hakkı isteyerek bir konuşma yaptı.

Amatör kümedeki olaylı maç! Amatör kümedeki olaylı maç!

İbrahim Acar konuşmasında,  teşkilat çalışmalarına dair deneyimlerini paylaştı.

YOĞUN BİR ÇALIŞMA SÜRECİ OLACAK

Acar, milletvekili adaylığı sürecinde yaşadıklarını anlattı. Farklı bir strateji izleyerek, aktif bir çalışma süreci geçirdiğini ve özellikle Dazkırı, Başmakçı, Evciler, Dinar bölgelerinde yoğun bir çalışma gerçekleştirdiğini belirtti.

İbrahim Acar, İYİ Parti'nin Cumhuriyet Halk Partisi ile yaptığı ittifakın partinin imajına ve algısına zarar verdiğini iddia etti. Acar, "Biz İYİ Parti olarak Cumhuriyet Halk Partisi'yle yaptığımız ittifakta, protokolda, ortaklıkta, adına ne derseniz deyin iyi partiyi oraya yakıştırmadılar" ifadesini kullandı.

“AĞIRLIKLARI ATIYORUZ”

Acar, “Kimse moralini bozmasın. Kapadokya'da Pamukkale'de balonlar vardır sıcak hava balonları. Yükselmesi için bir tek şey sıcak hava ve ağırlıklarının atılması lazım. Bu yolda biz ağırlıklarını atıyoruz” ifadelerine yer verdi.

Toplantının ilerleyen dakikalarında Milletvekilliği sürecinde olduğu kadar İYİ Parti'nin Afyonkarahisar'daki hedeflerine ve gelecek planlarına da değindi.

Sayın İl Başkanım, Ülkü Ocakları Genel Başkanım, İYİ Parti Grup Başkan Vekilimiz biz orada Dinar, Dazkırı, Başmakçı, Evciler olarak en az üç tanesiyle geliyoruz. Üç tane belediyeyle geliyorum” diyerek konuşmasını sonlandırdı. >>TUĞBA ÖZKAN

Editör: Tuğba Özkan