AFSÜ Hastanesinin Fileleri İş Güvenliği Kapsamında Yenilendi! AFSÜ Hastanesinin Fileleri İş Güvenliği Kapsamında Yenilendi!

16 Eylül Dünya Temizlik Günü kapsamında Afyonkarahisar İlçe Gençlik ve Spor Müdürlüğünce yapılan etkinlikte Devlethan Şehit Murat Korkmaz İlkokulu ile Hocalar Şehit Kamil Tunç Çok Programlı Anadolu Lisesi'nde okuyan öğrenciler öğretmenlerle bir araya geldi. Devlethan/Yavaşlar Mesire alanına giden alanda yürüyerek güzergahtaki çöpleri topladıkları belirtildi. Toplanan çöpler poşetlere konularak belediyenin araçlarına yüklendi.

Dünya Temizlik Günü dolayısıyla Hocalar Kaymakamlığı ve Hocalar Belediye olarak özellikle çocuklarda çevre bilinci, çevre duyarlılığı ve temizlik konusunda farkındalık sağlamak için düzenlenen etkinliğe “sadece bir gün değil her gün vatandaşların da çocukların örnek olacak şekilde katılmasını arzu ediyoruz diyerek” ifadelendirdi.

Etkinliğin düzenlenmesine katkı sağlayan Afyonkarahisar Hocalar İlçe Gençlik ve Spor Müdür V. Ahmet Erkam Işık ve Afyonkarahisar Hocalar İlçe Milli Eğitim Şube Müdürü Nazif Sarı, diğer öğretmenler, personeller ile etkinliğe katılan İlçe Belediye Başkanı Ali Arslan ve Kaymakamlığa teşekkür ettiklerini ifadelendirdi.

Program sonunda Afyonkarahisar İlçe Kaymakamı V. Hakan Kara, Afyonkarahisar Hocalar Belediye Başkanı Ali Arslan, İlçe Milli Eğitim Müdürü Ramazan Koyunca tarafından öğretmen yazarlara Katılım Belgeleri törenle verildi.

Program baştan sona dronla kayda alınırken günün anısına dair fotoğraflar çekildi. Öğretmen yazarlar “Birlikteliğimizin gücünü ilk olarak Hocalar’da yaşadık, küçük bir ilçedeki öğretmen yazarımız Türkçe öğretmeni Ahmet Öztürk’ün hayali olan böylesine büyük bir projeyi gerçekleştirmesi bizleri çok mutlu ettiği belirlendi. Türkiye’de öğretmen yazarlar olarak bu kadar geniş kapsamlı, özverili ve güzel bir etkinlik yapılmasında emeği geçen herkese teşekkür ederiz. Çok güzel ağırlandık, çok güzel anılar biriktirdik.” dediler.

 Öğretmenler ve yazarlar Hatıra Ormanı için ağaç dikme töreniyle son bulan etkinliğin her yıl yapılmasını istedi.

Öğretmen yazarlar fuarına katılan öğretmen-yazarlar ise şöyle:

Özgür Yılmazer, Recep Özkul, Barış Ünlü, Cevat Bayrak, Bayram Yaman, Aydan Bilgesoy, Fatma Çetin Kabadayı, Havva Çetinkaya, Hakan Tuncal, Mustafa Kızılkurt, Ahmet Öztürk, Ayşe Erdoğan, Dr. Yasin Kuruçay, Berkan Kaya, Mustafa Beydoğan, İsmail Zorba, Mehmet Tuna, Dilek Kelebek, Osman Said, Ali Can, Fatih Kadercan, Gülcan Çetindağ Can, Arzu Başer, Ceyda Kurt Sarı, Nihat Öner, Nurhayat Kayar, Elif Alp, Hümeyra Poyraz, Sultan Serdar Doksöz, Sonay Kocaoğlu, Abdil Mert, Hakan Çelebi, Hilal Kaya, Ümit Baca, Neslihan Gültepe Maden, Hasan Ersoy, Hasan Ersoy, Ayşe Çırak. G/A