Sayıların gücü her yerde olduğu gibi işte burada da karşımıza çıkıyor. Her şeyin enerjisi ve frekans değeri olduğu gibi tabii ki de sayıların da muazzam bir gücü ve yüksek enerjisi vardır. 11.11 haberlerimizin bu kadar merak uyandırmasındaki önemli etkenlerden birini de bu haberimizde paylaşalım okurlarımıza.

4.7 Büyüklüğünde Deprem! 4.7 Büyüklüğünde Deprem!

Birçok insan, belirli bir sayıyı veya tekrarlanan sayıları görmenin genellikle evrenden bir işaret  olduğuna inanır. Sayılar, matematik yaşam boyu her şeye kodlanmış olan muazzam bir oluşum. Evrende, gördüğümüz ya da göremediğimiz her ne varsa mükemmel bir matematik üzerine kuruludur. Her rakamın frekans değeri, titreşimi vardır. 11.11 rakamları da bir arada güçlü bir titreşimi simgelemektedir. Güçlü başlangıçları, ilahi bir ortaklığı ve mükemmel bir uyumu temsil etmektedir. 11.11 sayısı; evrenin bolluk, bereket ve zenginlik getirmesi için bir kanal görevi görür,  eşzamanlılığı işaret eder. Evrenin doğal akışıyla bir olduğunuzun işaretidir. Odak Gazetesi’nin yeni ve yaratıcı başlangıçların öncüsü olduğu da bilindiği üzere, bu sayının gücündeki etki de göz ardı edilmemelidir.

Odak Gazetesi olarak 11.11 haberlerimiz büyük yankı uyandırdı ve uyandırmaya da devam ediyor. Afyonkarahisar ve çevresi, hatta diğer illerde bile okunması, oldukça merak edilmesi 11.11 sayısının gizemli gücünü de göstermektedir. Nitekim 11.11 haberlerinden sonra fazlaca olumlu dönüt alınmıştır. Ne diyelim o zaman Odak yaparsa tam zamanında ve yerinde yapar…  D.A