170 ülkeden ve 100.000'den fazla katılımcının yer aldığı, en büyük küresel turizm buluşması olan ITB Berlin Fuarı'na Afyonkarahisar Valisi Doç. Dr. Kübra Güran Yiğitbaşı önderliğinde ve Afyonkarahisar Valiliğince organize edilen Afyonkarahisar Standı damgasını vurdu.

ITB Berlin Uluslararası Turizm Fuarı

23:00’dan sonra hemen hesabınızı kontrol edin! Resmi Gazete’den emeklilere nakit ödeme fırsatı 23:00’dan sonra hemen hesabınızı kontrol edin! Resmi Gazete’den emeklilere nakit ödeme fırsatı

ŞEHRİN TURİZM ZENGİNLİKLERİ TANITILDI

Berlin’de 3 gün süren fuarda, Afyonkarahisar'ın termal turizmi başta olmak üzere, tarihi ve doğal güzellikleri, kültürel değerleri ve UNESCO tescilli eşsiz gastronomi lezzetleri, Afyonkarahisar Vali Yardımcısı Uğur Kolsuz koordinesinde ziyaretçilere tanıtıldı.

ITB Berlin Uluslararası Turizm Fuarı

AFYONKARAHİSAR İLK KEZ KATILDI

Fuarı değerlendiren ZAFTOFER Başkanı ve İkbal Thermal Hotel & Spa Genel Müdürü Ali Ulvi Gümüşhan, Afyonkarahisar'ın ilk kez uluslararası bir platform olan ITB Berlin Turizm fuarına katıldığını ifade etti. Vali Kübra Güran Yiğitbaşı’nın önderliğinde Vali Yardımcısı Uğur Kolsuz’un koordinesinde Afyonkarahisar'ın tüm dünyaya tanıtıldığını belirtti.

ITB Berlin Uluslararası Turizm Fuarı

KKTC CUMHURBAŞKANI ERSİN TATAR, AFYONKARAHİSAR STANDINDA

ITB Berlin Fuarı'nda Afyonkarahisar standını, KKTC Cumhurbaşkanı Ersin Tatar, KKTC Kültür Turizm ve Çevre Bakanı Fikri Ataoğlu, KKTC Berlin Büyükelçisi Beniz Kaymak ve Türkiye Berlin Büyükelçisi Ahmet Bahar Şen ile birlikte ziyaret etti.

ITB Berlin Uluslararası Turizm Fuarı

BAKAN ERSOY'DAN DESTEK

Fuara katılan Kültür ve Turizm Bakanı Mehmet Nuri Ersoy, Afyonkarahisar’ın birçok değeriyle tanıtıldığı standı ziyaret ederek, bilgi alışverişinde bulundu.

ITB Berlin Uluslararası Turizm Fuarı

İŞ BİRLİKLERİ İÇİN FIRSATLAR YARATILDI

Afyonkarahisar Vali Yardımcısı Uğur Kolsuz ile birlikte ITB Berlin Fuarı'nda bulunan otel yetkilileri ve turizm temsilcileri, Afyonkarahisar standını ziyaret eden iş insanları, tur operatörleri, seyahat acentesi yetkilileri ve misafirlerini ağırlayarak iş birlikleri için fırsatlar yarattı.

ITB Berlin Uluslararası Turizm Fuarı

ÖNEMLİ DESTEKLER ALINDI

Afyonkarahisar standını ziyaret eden isimler arasında Karakalpakistan Cumhuriyeti Valisi Rasul Zarikeev, EHTTA (Avrupa Tarihi Termal Kentler Birliği) yönetici direktörü Simone Zagrodnik, Diplomat ve Yazar Fizazi bulunuyordu.

ITB Berlin Uluslararası Turizm Fuarı

BÜYÜKELÇİ İLE GÖRÜŞMELER GERÇEKLEŞTİ

ITB Berlin’in 3. Gününde ZAFTOFER Başkanı ve İkbal Thermal Hotel & Spa Genel Müdürü Ali Ulvi Gümüşhan, Türkiye’nin Almanya Büyükelçisi Ahmet Başar Şen’i makamında ziyaret etti. Termal ve Gastronomi şehri Afyonkarahisar’ın Almanya’da tanıtılması ve yapılabilecekler konusunda istişarelerde bulunuldu.

ITB Berlin Uluslararası Turizm Fuarı

KATKIDA BULUNAN İSİMLER

Başta Vali Yardımcısı Uğur Kolsuz ve ATSO Başkanı Hüsnü Serteser olmak üzere, Zaftoder ve İkbal Thermal olarak Ali Ulvi Gümüşhan, Korel Thermal Genel Müdürü Ümit Uysal, Akrones Thermal Genel Müdürü Ünal Özgen, Akrones Thermal Reklam ve Halkla İlişkiler Müdürü Şule Tokpunar, Sandıklı Thermal Park Resort Genel Müdürü Ahmet Yılmaz Yavuz, NG Afyon Genel Müdürü Mustafa Acar, Kadaifçioğlu Restaurant sahibi İdris Adin, Oruçoğlu Termal Otel Müdürü Kerim Genelioğlu, AFPAD Başkanı Hamza Kalkan, Zafer Kalkınma Ajansı Koordinatörü Osman Köprücüoğlu, Afyonkarahisar Valiliğinden Serkan Çelik, Afyonkarahisar İl Özel İdaresi Yazı İşleri Müdürü İbrahim Okumuş, İl Kültür ve Turizm Müdür Yrd. Özge Öztürk Demirayak, İkbal Thermal Genel Müdür Yrd. İbrahim Kırımlıoğlu ve Sandıklı Belediyesi Kültür ve Sosyal İşler Müdürü Ahmet Tuncer, Afyonkarahisar standında yer alarak ilimiz tanıtımına katkı sundular.

ITB Berlin Uluslararası Turizm Fuarı

Kaynak: ODAK HABER MERKEZİ