Cumhurbaşkanı Erdoğan ile Özgür Özel Görüşecek: Tarih belli oldu! Cumhurbaşkanı Erdoğan ile Özgür Özel Görüşecek: Tarih belli oldu!

İYİ Parti Genel Başkanı Meral Akşener, partisinin grup toplantısında 2024 Mart Ayı Yerel Seçimleri dolayısıyla belediye başkan adaylarını açıkladı. Buna göre İYİ Parti Dazkırı Belediye Başkanı Adayı, 2009-2012 yıllarında belediye başkanlığı yapmış Güneş Zengin olurken, Başmakçı İlçesi için ise Başmakçı Esnaf ve Sanatkarlar Odası Başkanı Muhammet Şentürk aday oldu.

Toplantıda konuşan Akşener, “İnşallah iddiaların aksine pek çok arkadaşımızın belediye başkanı olduğu ve iyi belediyeciliği Türkiye'ye ispatladığı bir başarının sahibi olurlar. Arkadaşlarımıza çok teşekkür ediyorum. Yolları açık olsun. Hakan kardeşime ayrıca bir teşekkürüm var. Ekstradan İYİ Parti ile yol yürümek kolay bir iş değil. Her taraftan taş atılan bir siyasi yapıyız. Eskilerin bildiği bir cümle vardır, ‘Bas müminin dalına gör ondaki imanı’ biz habire iman görüyoruz. Yani nasırlara bastığımız için dolayısıyla ne İsa'ya ne Musa'ya gidemedik, bir türlü yaranamadık. Bir sanatçı hayatını o yönde kazanan bir arkadaşımız memleketinde doğduğu yerde daha iyi işler yapmayı göze alarak belediye başkan adayı oluyor ve kayıplarının hiçbiri umurunda değil. Allah razı olsun hepinizden Allah razı olsun, çok teşekkür ediyorum” dedi. N\S

Editör: Nurbanu Soy