İYİ Parti içerisinde son zamanlarda yaşanan ittifak sorunları ardından partiden istifalar peş peşe gelmeye devam ediyor. Kısa bir süre önce Bahadır Erdem ve Durmuş Yılmaz'ın ardından partiden istifa eden son isim Ankara Milletvekili Adnan Beker oldu. Beker, istifasını sosyal medya hesabından açıkladı.

İstifa duyurusunda şu ifadeleri kullandı: "Hayatım boyunca doğruluğu ve dürüstlüğü ilke edindim. Attığım her adımda, çıktığım her yolda daima 'önce ülkemin, önce milletimin menfaati' dedim. Hayallerim hep ülkem için oldu. Ülkemizin her yerinden, her kesiminden bir araya gelen yol arkadaşlarımızla birlikte İYİ Parti'yi beşik ettik."

Ankara Büyükşehir Belediye Meclis Üyesi ve İYİ Parti Grup Başkanvekilliği görevine seçildiğini belirten Beker, 2019 Yerel Seçimlerinde halkın teveccühü ile bu görevlere seçildiğini ve görevini büyük bir özveri ile yerine getirdiğini anlattı.

Mümkün olan her fırsatta Ankaralıların ve partililerin sorunlarına kulak verdiğini ve bu sorunları çözmek için elinden geleni yaptığını dile getiren Beker, 2023 Genel Seçimleri'nde Ankara 2. Bölge 1. sıradan milletvekili adayı olarak parti içerisinde rekor bir oyla seçildiğini belirtti.

Kızılay’a bağışta bulundular! Kızılay’a bağışta bulundular!

Beker; partililer, gönüllüler ve yol arkadaşları ile beraber bir seçim kampanyası yürüttüğünü, İYİ Parti'nin oyunu artırmaya çalıştığını ve gençler, sivil toplum kuruluşlar, esnaf birlikler ve mahalle muhtarları ile birlikte çalıştığını ifade etti.

"Başta Ankaralı hemşehrilerim olmak üzere, İYİ Parti içerisinde görev almış tüm arkadaşlarıma teşekkürlerimi sunuyorum" diyen Beker, İYİ Parti çatısı altında Ankaralıların ve Türk Milleti'nin menfaatine olamayacağını düşündüğü için İYİ Parti'den istifa ettiğini belirtti.

Beker, istifasının ardından da Ankaralılar ile iletişimini ve hizmetlerini sürdüreceğini, Ankaralılara ve Türk Milleti'ne hizmet etmeye devam edeceğini vurguladı. Evrensel hizmet anlayışını sürdüreceğini ve büyük Türk Milleti'ne ve Ankara'ya aynı azim ve inanmışlıkla hizmet etmeye devam edeceğini ekledi. FADİME ÖZKARAN 

Editör: Fadime Özkaran