Uçar: Biz bu duraktan daha güçlü bir şekilde ayrılacağız Uçar: Biz bu duraktan daha güçlü bir şekilde ayrılacağız

İYİ Parti Afyonkarahisar Milletvekili Hakan Şeref Olgun'un, İYİ Parti Genel Başkanı Meral Akşener tarafından Hukuk ve Seçim İşlerinin sorumluluğunun verileceğini saatler önce ODAK yazmıştı. İYİ Parti Sözcüsü ve Genel Başkan Yardımcısı Prof. Dr. Kürşat Zorlu, partideki yönetim kadrosunda önemli değişiklikler yapıldığını açıkladı.

Açıklamada, Genel Başkan Meral Akşener'in onayıyla İYİ Parti Başkanlık Divanı'nda bazı görev değişikliklerinin gerçekleştiği belirtildi. Yapılan düzenlemelere göre, önceden ayrı yürütülen Hukuk ve Seçim İşleri Başkanlıkları, Ahmet Zeki Üçok'un yerine geçen İYİ Parti Afyonkarahisar Milletvekili Hakan Şeref Olgun tarafından birleştirilerek yürütülecek. Toplumsal Politikalar Başkanlığı görevini üstlenen Ece Güner'in yerine ise Tekirdağ Milletvekili Selcan Taşçı Hamşioğlu atandı.

Parti içerisindeki bir diğer görev değişikliği ise Mali İşler Başkanlığına ilişkindir. Bu göreve vekalet eden Sedat Aksakallı artık görevi asaleten yürütecek.

Prof. Dr. Kürşat Zorlu, göreve yeni atanan isimlere başarı dileklerini ileterek, İYİ Parti'nin hedeflerine emin adımlarla ilerlemeye devam edeceğini vurguladı. F/Ö

Editör: Fadime Özkaran