Ayşe Akpınar mide rahatsızlığı şikayetiyle hastaneye gitti ve mide kanseri olduğunu öğrendi.  Akpınar'ın midesindeki 3 santimetrelik tümör kütlesini fark eden Genel Cerrahi Uzmanı Op. Dr. Serdar Boztekin, ameliyat kararı aldı. Hasta, gelişmiş laparoskopik cerrahi teknikleri kullanılarak ameliyat edildi. Op. Dr. Boztekin, hastanede daha önce de benzer operasyonların başarıyla yapıldığını belirterek, Akpınar'ın 120 kilogram ağırlığında ve daha önce safra kesesi ameliyatı geçiren bir hasta olduğunu ifade etti. Midesinin büyük bir kısmı ve lenf bezleri alınan hasta, operasyondan sonra herhangi bir komplikasyon yaşamadı ve servise alındığını belirti.

Sağlık durumu her geçen gün iyileşen Ayşe Akpınar, gözyaşları içinde mutluluğunu ODAK’a paylaştı.  Yaşadığı kurtuluşu doktorlarına borçlu olduğunu belirten Akpınar, doktorunun kendisini ölümün eşiğinden aldığını ve yeniden sağlıklı günlerine döndüğünü belirtti.

Afyonkarahisar Devlet Hastanesi'nin deneyimli hekim kadrosu ve gelişmiş tıbbi olanakları, başka hastalar için de umut kaynağı olmaya devam ediyor.

Bahar alerjisi bakın hangi hastalıkla benzer belirtiler taşıyor? Bahar alerjisi bakın hangi hastalıkla benzer belirtiler taşıyor?

FOTOĞRAF: CEMİLE KAYTAN 

HABER: CEMİLE KAYTAN 

Kaynak: CEMİLE KAYTAN