Afyonkarahisar Belediyesi tarafından desteklenen ve ev kadınları tarafından üretilen el işi ve gıda ürünlerinin satışının yapıldığı "Marifetli Hanımlar Pazarı" açıldı. Belediye Başkanı Mehmet Zeybek’in ev sahipliğinde pazar bu yıl bu yıl altıncı defa hizmet vermeye başladı. Programda konuşan Kent Konseyi Başkanı Şemseddin Yasan, Marifetli Hanımlar Pazarı’nın kurulmasında desteklerini esirgemeyen Belediye Başkanımız Mehmet Zeybek’e teşekkür etti.

Üretim yapan kadınların her daim yanında olduklarını söyleyen Belediye Başkan Yardımcısı Benol Kaplan ise, “Belediye olarak her daim üreten hanımefendilerin yanında olduk, olmaya da devam edeceğiz. Sadece Zafer Meydanı’nda değil, şehrimizin birçok noktasında ürettikleri ürünleri sergilemek isteyen herkese kolaylık sağlıyoruz. Yeter ki üretime, yeter ki aile bütçelerine katkıda bulunsunlar. Afyon'umuzun değerlerini ön plana çıkarmak birinci vazifemiz” dedi.

Liseliler küçük kardeşlerini hediyeleri ile sevindirdi Liseliler küçük kardeşlerini hediyeleri ile sevindirdi

Açılış programına katılan Vali Doç. Dr. Kübra Güran Yiğitbaşı ise açılan pazarın hayırlı olmasını dileyerek, emeği geçenlere teşekkür etti. İHA