AK Partili Şükrü Balık’ın, İYİ Parti'nin teklifini Abdullah Kaptan’a iletmesine tepki yağdı.

Geçtiğimiz yıl bu ayda yapılan Afyon Ticaret ve Sanayi Odası Meclis Seçimlerinde de buna benzer tavırlar içerisinde olduğu hatırlatılan Şükrü Balık’ı anlatan bazı ilgililer, ‘Kendisi hem oğlan evinde, hem de kız evinde oynamayı sever. Hatırlayın geçen yıl da aynı şekildeydi. Şimdi İYİ Parti adına teklifi Abdullah Bey'e iletmesi yadırganacak bir şey değil aslında, tam Şükrü Balık hali’ dediler.

AK PARTİ; ŞÜKRÜ BALIK HALEN KAYITLI ÜYEMİZ

AK Parti ilgililerine ulaşan ODAK Haber Merkezi, Şükrü Balık ile ilgili üyelik durumunu sordu. AK Parti ilgilileri yaptıkları tetkikin ardından, ‘Şükrü Balık halen kayıtlı üyemizdir’ dediler.

Judo Küçükler Türkiye Şampiyonası Afyonkarahisar'da başladı! Judo Küçükler Türkiye Şampiyonası Afyonkarahisar'da başladı!

ŞÜKRÜ BALIK TEKLİFİ İLETTİĞİNİ KABUL ETTİ

Objektif habercilik ilkesi gereği Şükrü Balık’a ulaşan ve konu ile ilgili bilgileri aktaran ODAK Haber Merkezine konuşan Şükrü Balık, İYİ Parti'nin Belediye Başkan adaylığı teklifini ilettiğini doğruladı.

Kendisinin AK Partili olmasına rağmen İYİ Parti'nin teklifini iletmesinin etik olup olmadığının sorulduğu Şükrü Balık, bunda yanlış bir şey olduğunu düşünmediğini söyledi.

BAZI AK PARTİLİLER; BALIK, İHRAÇ EDİLMELİ

Şükrü Balık’ın İYİ Parti elçisi olarak Abdullah Kaptan’a önümüzdeki seçimde İYİ Parti'den aday olması teklifini iletmesini etik bulmadıklarını ifade eden bazı AK Partililer, ‘İYİ Parti'ye elçilik yapan birisi AK Parti'ye ilişkin niyetini de açıkça ortaya koymuştur. Böyle bir kişinin derhal AK Parti'den ihraç edilmesi gerekir’ dediler. ÖZEL HABER / ODAK HABER MERKEZİ

Editör: Fadime Özkaran