Afyon Kocatepe Üniversitesi Rektörü Mehmet Karakaş, Veteriner Fakültesi Eğitim, Araştırma ve Uygulama Çiftliği'ne ziyarette bulundu. Rektör Karakaş, Fakülte Dekanı Turan Civelek, çiftlik müdürü, genel sekreter ve daire başkanıyla birlikte çiftlikte incelemelerde bulundu. Ziyaret sırasında Karakaş, çiftlikte yeni ekili alanlar, yavru hayvanlar ve projeler hakkında bilgiler aldı.

Pastaneciler bile böylesini yapamaz! Bol kremalı çikolatalı ekler tarifi Pastaneciler bile böylesini yapamaz! Bol kremalı çikolatalı ekler tarifi

mehmet karakaş

Rektör Karakaş ziyaret sonrası yaptığı açıklamada, çiftlikte yapılan revizyon çalışmalarını incelediklerini ve yeni tesisler hakkında bilgi aldıklarını belirtti. Ayrıca 2024 yılında yapılacak çalışmalar ve çiftlikte kurmayı planladıkları Araştırma Enstitüsü hakkında da değerlendirmelerde bulundu.

mehmet karakaş

Karakaş, ‘’Çiftlik revizyonu kapsamında yeni yapılan tesisler ve çalışmaları yerinde gördük. Ayrıca revizyon kapsamında 2024 yılında yapılacak çalışmalar ve çiftlikte kurmayı planladığımız Araştırma Enstitüsü hakkında değerlendirmelerde bulunduk’’ dedi.

mehmet karakaş

Kaynak: FATMA SEDA CAN