Emek bayramı, ekmek parası! Emek bayramı, ekmek parası!

Yurtlarda incelemelerde bulunan Kasapoğlu, yurtların fiziki koşulları, hijyenik durumu, yemek ve barınma imkanları hakkında öğrenci ve velilere bilgilendirmelerde bulundu.

“ŞEHRİMİZE İLK ADIM”

Afyonkarahisar otogarında öğrencileri karşılayan Kasapoğlu: “Öğrencilerimizi şehrimize ilk adım attıkları yer olan otogarda karşıladık. Konaklayacakları yurtlar hakkında her bir öğrencimiz ile birebir iletişime geçtik. Burada bulunan standımızda gençlik çalışanı arkadaşlarımız hem Gençlik Merkezlerimiz hakkında hem de yurtlarımız hakkında öğrencilerimize gerekli bilgileri aktardı. Müdürlük olarak gençlerimiz için elimizden gelen her şeyi yapacağız. Eğitim- öğretim hayatına Afyonkarahisar’da başlayan tüm öğrenci kardeşlerime başarılar diliyorum” dedi.

ÖĞRENCİLERİN EĞİTİM HAYATLARI

Ziyaret sırasında öğrencilerle birebir görüşerek onların ihtiyaç ve talepleri hakkında bilgi alan Kasapoğlu, öğrencilerin eğitim hayatlarına daha sağlıklı ve güvenli bir ortamda devam edebilmeleri için yapılan çalışmalar hakkında da bilgi verdi. Ayrıca yurtların yönetimleri ile de görüşerek öğrencilerin eğitim hayatlarına destek için neler yapabileceklerini görüştü.

Kasapoğlu ayrıca öğrencilere ve ailelerine sınırsız çay, kek ve Afyon lokumu ikramında bulundu. Yurtlarda kalacak öğrencilere yönelik detaylı açıklamalarda bulunan Kasapoğlu, öğrencilerin eğitim hayatlarına destek olmak için her zaman Müdürlük olarak hazır olduklarını ifade etti.

Editör: Cemile Kaytan