Yeniden Refah Partisi, Genel Başkanı Dr. Fatih Erbakan Ankara Atatürk Spor Salonu'nda düzenlenen toplantı ile birçok belediye başkan adaylarını açıkladı.

Daha önce AK Parti Bolvadin Belediye Başkan Aday Adayı olan Halil Uysal, AK Parti tarafından aday gösterilmedi. Ancak, Uysal şimdi Yeniden Refah Partisi'nin Bolvadin Belediye Başkan adayı olarak seçim yarışına dahil oldu.

Uysal, Bolvadinlilere böyle seslendi! Uysal, Bolvadinlilere böyle seslendi!

Başkan Fidan’dan Aynacı’ya Hediye Başkan Fidan’dan Aynacı’ya Hediye

BOLVADİN'DE BELEDİYE BAŞKANLIĞI İÇİN REKABET KIZIŞIYOR

Yeniden Refah Partisi'nin Bolvadin Belediye Başkanı olarak Halil Uysal'ı aday göstermesi, mevcut Başkan Fatih Kayacan cephesinde endişeye yol açtı. Vatandaşların yeni adayı desteklemesi ve Kayacan'ı gözden çıkardığı görülürken, Kayacan taraftarlarının morale ihtiyaç duyduğu söylendi.

KATKI SAĞLAMADI

Bolvadinli vatandaşlar arasında Başkan Kayacan'ın ilçe için yeterince katkı sağlamadığı ve Halil Uysal'ın henüz resmi bir göreve seçilmeden bile pek çok kişinin dertlerine çare olmaya başladığı belirtildi. Vatandaşlar, "AK Parti'nin Kayacan'ı yeniden aday göstermesi hayal kırıklığına uğrattı. Uysal'ın ise, topluma faydalı olacağına gönülden inanıyoruz. O bizden biri, derdimizi anlayan ve ne yapması gerektiğini bilen birisi" ifadelerini kullandılar.

Halil Uysal'ın Yeniden Refah Partisi'nden aday gösterilmesinin ardından Kayacan cephesinde belirsizliğin ve tedirginliğin arttığı gözlemlendi.

Kaynak: FADİME ÖZKARAN