Geçtiğimiz hafta sonu yapılan seçimlerde, Bolvadin’de kesin olmayan sonuçlara göre mevcut belediye başkanı ve AK Parti adayı Fatih Kayacan kaybederken, Milliyetçi Hareket Partisi’nin adayı Derviş Aynacı belediye başkanı seçildi.

Bolvadin’de kesin olmayan sonuçlara göre AK Parti adayı Fatih Kayacan kaybederken, MHP adayı Derviş Aynacı belediye başkanı seçildi.  Kayacan, sosyal medya üzerinden yaptığı açıklamada seçim sonuçlarını değerlendirdi ve Aynacı’yı tebrik etti.

Bolvadin eski Belediye Başkanı Fatih Kayacan sosyal medyadaki biyografisini güncelledi. “Bolvadin Belediye Başkanı” olan biyografisini, “2014-2024 yılları Bolvadin Belediye Başkanı” olarak değiştirdi. Bu durum vatandaşlar arasında tepkiye neden oldu.  

Afyon Valisi takibe aldı! Afyon Valisi takibe aldı!

ODAK’a konuşan bazı Bolvadinliler, “Sanki başkalık döneminde Bolvadin’e çok emek harcamış gibi unvanını bırakamıyor.  Kayacan hak ettiği gibi seçimi kaybetti lakin bir türlü bunu kabullenmek istemiyor. Unvanlara doyamayan eski başkan acaba şimdi ne yapacak? Biyografisinden belediye başkanlığını bir türlü bırakmak istemiyor anlaşılan. Kendini bu şekilde teselli ediyorsan, tamam en büyük başkan sensin, en çok sen başkansın. Ama şunu unutma ki Bolvadinliler bu seçimde hak edeni, hak ettiği yere getirdiler” dediler.

Seçim sonrası Kayacan böyle görüntülendi! 

Kaynak: ÖZEL HABER: FADİME ÖZKARAN