Emirdağ Kaymakamı Osman Bilici, Emirdağ Meslek Yüksekokulu ve İlçe Milli Eğitim Müdürlüğü iş birliğiyle düzenlenen 'Emirdağlı Akademisyenlerle Öğrenci Buluşmaları' söyleşi programına katıldı. Program, ilçedeki üniversite sınavına hazırlanan 12. sınıf öğrencilerinin ilgisini çekti.

SÖYLEŞİDE KİMLER KONUŞMACI OLARAK YER ALDI?

Millet Bahçesi’ne ücretsiz servis! Millet Bahçesi’ne ücretsiz servis!

Söyleşiye, Afyon Kocatepe Üniversitesi Eğitim Fakültesi'nde görev yapan Emirdağlı akademisyen Prof. Dr. Ersin Kıvrak ve yine aynı üniversitenin Fen Edebiyat Fakültesi'nde görevli Emirdağlı akademisyen Prof. Dr. Cüneyt Akın konuşmacı olarak katıldılar.

Açılış konuşmasında Kaymakam Bilici, bu söyleşinin üniversite sınavına hazırlanan öğrenciler için önemli bir fırsat olduğunu belirtti. İlçenin eğitim ve kariyer alanındaki başarılarını vurgulayarak, yeni nesillerin de aynı başarılara ulaşacağına inancını dile getirdi.

SÖYLEŞİDE NELER KONUŞULDU?

Söyleşide, Emirdağlı akademisyenler öğrencilerin sorularını içtenlikle yanıtladılar. Öğrencilere, üniversite sınavına hazırlık ve kariyer planlaması sürecinde disiplinli çalışmanın önemi üzerine vurgu yapıldı. Ayrıca, öğrencilere tutkulu oldukları mesleği seçmeleri ve bu alanda uzmanlaşmalarının önemi hakkında tavsiyelerde bulunuldu.

PROGRAMIN SONUNDA NE OLDU?

Program sonunda Kaymakam Bilici, söyleşinin hazırlanmasına katkı sağlayanlara teşekkür ederek, Emirdağlı akademisyenlere plaket takdim etti. Söyleşiye Kaymakam Bilici'nin yanı sıra Emirdağ Meslek Yüksekokulu Müdürü Doç. Dr. Mustafa Köse, İlçe Milli Eğitim Müdürü Gürkan Emeksiz, okul müdürleri ve öğrenciler de katıldılar.  

Kaynak: FADİME ÖZKARAN