Afyonkarahisar Sağlık Bilimleri Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Nurullah Okumuş, Orhun Değişim Programı kapsamında AFSÜ'de eğitimlerini tamamlayan Kazakistanlı öğrencileri makamında kabul etti. AFSÜ Diş Hekimliği Fakültesi’nde (DHF) bir dönem eğitim alan Hoca Ahmet Yesevi Uluslararası Türk-Kazak Üniversitesi 3. Sınıf öğrencileri Amonjolov Mirzabek, Sagat Yesengeldi ve Şabet Eralı eğitimlerini başarıyla tamamladı.

kazakistanlı öğrenciler

AFSÜ’de aldıkları eğitimden, sunulan imkânlardan ve gösterilen ilgiden dolayı DHF akademisyenlerine şükranlarını sunan Kazakistanlı öğrenciler, Afyonkarahisar’da bulundukları süre boyunca kendilerine rehberlik eden AFSÜ Uluslararası İlişkiler Uygulama ve Araştırma Merkezi çalışanlarına da teşekkür etti.

Afyonkarahisar'da İsrail'in Gazze'ye yönelik saldırıları protesto edildi! Afyonkarahisar'da İsrail'in Gazze'ye yönelik saldırıları protesto edildi!

Kazakistanlı AFSÜ öğrencileri, memleketlerine uğurlandı

Türk Üniversiteler Birliği (TÜRKÜNİB) üyesi üniversitelerle iş birliğini önemsediklerini belirten Rektör Prof. Dr. Okumuş da AFSÜ olarak uluslararası öğrencilerin mesleki gelişimlerine katkıda bulunmaktan duydukları memnuniyeti dile getirerek konuklarına akademik kariyerlerinde başarılar diledi.

Kazakistanlı AFSÜ öğrencileri, memleketlerine uğurlandı

Kazakistanlı AFSÜ öğrencileri, memleketlerine uğurlandı!

Kaynak: GAMZE KOÇAK