Afyonkarahisar Vali Yardımcılığı görevindeyken ek olarak Gebeceler Beldesine Belediye Başkan Vekili olarak görevlendirilen Mehmet Keklik, beldede ki vatandaşların yaşam standartlarını yükseltmek için çalışmalarına devam ediyor.

Vali Yardımcısı ve Belediye Başkanı Keklik, beldede yapılacak çalışmaları belirlemek ve yerinde tespit etmek için İdare ve Denetim Müdürü Tuncay Eroğul ile incelemelerde bulundu.  

GÖNÜL KÖPRÜSÜ KURDU

Belde incelemeleri kapsamında vatandaşlarla da bir araya gelen Vali Yardımcısı ve Belediye Başkanı Keklik, sohbet ederek sorun ve taleplerini dinledi. Ziyareti sırasında vatandaşların taleplerini ve ihtiyaçlarını karşılamak ve onlarla güçlü bir iletişim kurarak gönül köprüsü kurmak amacıyla var gücüyle çalışmaya başladığının da altını çizdi.

ÖĞRENCİLERLE BİR ARAYA GELDİ

Mehmet Keklik, beldede ki incelemelerinin ardından Şehit Yakup Suna ilkokulunu ziyaret ederek öğretmenler ve öğrencilerle bir araya geldi. Öğrencilerle yakında ilgilenen Mehmet Keklik, eğitim hayatlarında başarılar diledi.

Şuhut’ta projeler değerlendirildi! Şuhut’ta projeler değerlendirildi!

Okulla ilgili öğretmenlerden bilgi alarak istişarelerde bulunan Mehmet Keklik, “Bu eğitim döneminde okulumuzun şartlarını daha da iyileştirmek için gerekli desteği sağlamaya gayret edeceğiz. Öğretmenlerimize ve öğrencilerimize başarılar diliyorum” dedi. N\S

Editör: Nurbanu Soy