Kenan İmirzalıoğlu, popüler televizyon programı Kim Milyoner Olmak İster'de Filistin sorunu hakkında çarpıcı açıklamalarda bulundu. Sunucu, Gazze'de yaşanan zulme dikkat çekerek tepkisini dile getirdi. İmirzalıoğlu, "Göz göre göre 21. yüzyılda insanlara, çocuklara ve kadınlara zulmediliyor. Buna karşı çıkarak tweet atan insanlar da işlerinden çıkarılıyor" dedi.

kenan

KENAN İMİRZALIOĞLU'NUN TEPKİSİ

Kenan İmirzalıoğlu'nun Kim Milyoner Olmak İster programında yaptığı açıklamalar, izleyicileri derinden etkiledi. Sunucu, Filistin'deki zulme dikkat çekerek, insanların huzura kavuşması gerektiğini vurguladı.

FİLİSTİN SORUSU VE TEPKİLER

Yarışmanın bir bölümünde sunucu Kenan İmirzalıoğlu, bir yarışmacıya Filistin ile ilgili bir soru yöneltti. Soru, izleyiciler arasında tartışmalara neden oldu ve İmirzalıoğlu'nun açıklamaları geniş yankı buldu.

soru

İMİRZALIOĞLU'NUN AÇIKLAMALARI

Sanatçı Haluk Levent, kime tepki gösterdi? Sanatçı Haluk Levent, kime tepki gösterdi?

Kenan İmirzalıoğlu, sorunun ciddiyetini vurgulayarak, "İnsanın vicdanını, duygularını çok zorlayan bir süreçten geçiyoruz. İnşallah bir an evvel bunun üstesinden gelirler. Orada ciddi bir direniş var" şeklinde konuştu.

Kenan İmirzalıoğlu, Kim Milyoner Olmak İster'de Filistin sorununa dikkat çekti. İmirzalıoğlu'nun tepkisi izleyicileri derinden etkiledi ve tartışmalara neden oldu. Filistin'e yönelik zulme karşı çıkan İmirzalıoğlu'nun sözleri geniş yankı uyandırdı.

Kaynak: AHMET SARLIK