Afyonkarahisar İscehisar Kaymakamı Mehmet Ali Semiz in tayin olması nedeni ile 108. dönem Kaymakamlık kurasını İscehisar ilçesi olarak çeken İscehisar’ın ilk Kadın Kaymakamı Özlem Kılıçtürk, İç işleri Bakanlığının 18 Eylül 2023 tarihli olurları ve Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’ın tenzihleri ile 25 Eylül 2023 Pazartesi günü görevine başladı.

Başkan Kılınçarslan, o çiftin mutluluğuna ortak oldu! Başkan Kılınçarslan, o çiftin mutluluğuna ortak oldu!

İscehisar’da görevine başlamasının ardından, Kamu kurumlarının amir müdürleri ile tanışan ve kurumlarıyla ilgili brifing alan Kaymakam Özlem Kılıçtürk, “Görevimizi ifa edeceğimiz süre içerisinde; ilçemizin refah ve huzuru için kamu hizmetlerinin etkin, adil ve hızlı bir şekilde vatandaşlarımıza sunulması öncelikli hedefimiz olacaktır. Bu amaçla başta mesai arkadaşlarımız olmak üzere tüm yerel paydaşlarımızla koordinasyon içinde vatandaşlarımıza hizmet edeceğiz. İlçemize hizmet sürecinde bizlerden desteklerini esirgemeyeceğine inandığımız İscehisarlı hemşerilerimize sağlık, huzur ve mutluluk dolu günler, mesai arkadaşlarıma da çalışmalarında kolaylıklar dilerim” dedi.

İscehisar’ın İlk Kadın Kaymakamı Özlem Kılıçtürk, Gazi Üniversitesi, Siyaset Bilimi ve Kamu yönetimi bölümünden mezun oldu. 2020 yılında 108. Dönem Kaymakam adayı olarak Erzincan Valiliği’nde göreve başladı. Denizli ve Kırıkkale’de mülkiye teftiş stajı, Trabzon/Yomra ve Muğla/Ortaca’da Kaymakam Refikliği stajını tamamladı. Kaymakam vekili olarak Isparta’nın Senirkent ve aksu ilçelerinde görev yaptı. Yurtdışı eğitimini Sheffield üniversitesinde tamamlamasının ardından Hatay ilinde koordinatör kaymakam olarak görev yaptı. \\T.Ö

Editör: Tuğba Özkan