Beyyazı Belediye Başkanı Asım Altıntaş'ın destekleriyle gerçekleştirilen proje sayesinde öğrenciler, kitap okuma farkındalığına dikkat çekmek için AVM içinde de toplu halde kitap okuma etkinliği düzenlediler. Bu etkinlikle ziyaretçilerin ilgisini çekmeyi başaran öğrenciler, büyük bir takdir topladılar. İl Milli Eğitim Şube Müdürleri Hayati Duman ve İbrahim Gürcü de öğrencilere katılarak onları tebrik etti.

Maçkolik kedi; PAMUK Maçkolik kedi; PAMUK

AMAÇ KİTAP OKUMAYA DİKKAT ÇEKMEK

Okul Müdürü Osman Yacan, projenin amacının öğrencilere kitap okuma alışkanlığı kazandırmak ve kitap okumaya dikkat çekmek olduğunu belirtti. Ayrıca, bu etkinliğin sadece AVM'de değil, Afyonkarahisar'ın diğer tarihi, turistik ve doğal güzelliklerinde de devam edeceğini söyledi. Sınıf Öğretmeni Halil Yağıcı ise, etkinliğin farkındalık yaratmasının yanı sıra öğrencilerin okuma hızı ve anlama becerilerinde gözle görülür bir gelişme sağladığını ifade etti.

FARKINDALIK YARATTILAR

İl Milli Eğitim Şube Müdürleri Hayati Duman ve İbrahim Gürcü ise, Beyyazı İlkokulu öğrencilerini ve idarecilerini projenin hayata geçmesi için tebrik ederek, "Kitap Okuyan Mankenler Projesi"yle farkındalık yaratmak için güzel bir etkinlik gerçekleştirdiklerini belirttiler. Bu projenin etkileşimlerini gördüklerini de vurguladılar. FADİME ÖZKARAN

Editör: Fadime Özkaran