Ekranların yeni fenomeni "Kızıl Goncalar" dizisinin çekimleri için Okmeydanı Darülaceze'de engellerle karşı karşıya kaldı. Aile, Çalışma ve Sosyal Hizmetler Bakanlığı'na bağlı olan bu kurumda gerçekleştirilmesi planlanan çekimler, birtakım iddialar üzerine, gelen talimat ile durduruldu. Özellikle dizide Doktor Levent karakterini canlandıran Özcan Deniz'in sahnelerinin çekilmesinin engellendiği belirtiliyor.

Nihal Candan’ın eski polis memuru sevgilisi savcılığa her şeyi anlattı! Nihal Candan’ın eski polis memuru sevgilisi savcılığa her şeyi anlattı!

kızıl goncalar

Başrollerinde Özcan Deniz, Özgü Namal, Mert Yazıcıoğlu, Mert Turak, Erkan Avcı, Hazal Türesan, Şerif Erol, Duygu Sarışın ve Selen Öztürk gibi ünlü isimlerin bulunduğu "Kızıl Goncalar" dizisi, ilk bölümüyle büyük ilgi görmüş ancak tepkiler de almıştı.

İlk bölümün ardından sosyal medyada ve sokaklarda diziye tepki gösterildiği, reklam afişlerinin boyalarla kapatılmaya çalışıldığı gözlemlendi. Yapım şirketi, yaşanan olaylar karşısında bir açıklama yaparak, dizideki olayların tamamen kurgusal olduğunu ve gerçekleri yansıtmadığını ifade etti.

Ancak tartışmalar bitmek bilmiyor; sosyal medyada dizinin yayından kaldırılacağı yönünde haberler yayılmaya başladı.

Kızıl Goncalar

Ve son olarak, dizinin geçtiğimiz hafta ekrana gelen ilk bölümünün ardından geldi. Gold Film'in FOX'ta yayınladığı "Kızıl Goncalar" dizisinin çekimlerine bir engel daha eklendi. Birsen Altuntaş'ın haberine göre, Özcan Deniz ve Özgü Namal'ın hastane sahnelerinin çekilmesi planlanan Darülaceze'deki izinler, Aile Bakanlığı'ndan gelen talimatla iptal edildi ve çekimler için yeni bir mekan arayışına girildi.

Kaynak: TUĞBA ÖZKAN