SARIMSAK HAP GİBİ YUTULURSA NE OLUR? SARIMSAK HAP GİBİ YUTULURSA NE OLUR?

Kocaelispor Asbaşkanı Ekrem Can, Nijerya’da Futbol Akademilerini Ziyaret Etti

Kocaelispor Asbaşkanı ve iş insanı Ekrem Can (48), 15 gün önce Kocaelispor Başkanı Engin Koyun ile birlikte Nijerya’ya gitti. Nijerya’da futbol akademileri ve spor tesisleri ziyaret eden Can, genç yetenekleri izleme fırsatı buldu. Can, Nijerya’da futbolun gelişimine katkı sağlamak istediğini belirtti.

Ekrem Can, Nijerya’da Sıtma Belirtileri Gösterdi

Nijerya’da bulunduğu süre boyunca kırgınlık, halsizlik ve sıtma belirtileri gösteren Ekrem Can, durumunun ciddi olmadığını düşündü. Ancak, Kocaeli’ye döndükten sonra sağlık durumu kötüleşti. Can, Gebze ilçesindeki bir özel hastaneye kaldırıldı. Doktorlar, Can’ın sıtmadan kaynaklanan zatürre olduğunu tespit etti. Can, yoğun bakımda tedavi altına alındı.

Ekrem Can, Hastanede Hayatını Kaybetti

Ekrem Can, 2 gündür yoğun bakımda mücadele ettiği hayatını, sabaha karşı kaybetti. Can’ın ölüm haberi, Kocaelispor camiasını ve sevenlerini yasa boğdu. Can’ın cenazesi, Karamürsel ilçesinde ikindi namazına müteakip defnedilecek.

Kocaelispor, Ekrem Can İçin Taziye Mesajı Yayınladı

Kocaelispor Kulübü, resmi internet sitesinden yaptığı açıklamada, Ekrem Can’ın vefatını duyurdu. Açıklamada, “Bir süredir tedavi altında olan Teknik Asbaşkanımız Ekrem Can, sabah saatlerinde hayatını kaybetmiştir. Camiamızın ve sevenlerinin başı sağ olsun. Seni unutmayacağız Ekrem Can!” ifadelerine yer verildi.

Editör: Haber Merkezi