CHP Grup Başkanvekili ve Afyonkarahisar Belediye Başkan adayı Burcu Köksal’ın CHP Afyonkarahisar Seçim Bürosunun açılışında Genel Başkanının yanında kürsüden söylediği sözler ve sonrasında yaşanan gelişmelerin yankısı sürerken, Köksal’a bir destek de Büyük Birlik Partisi’nden geldi.  Hızlı trenle Ankara'dan Sivas'a gelen Destici, Tren Garı'nda gazetecilere yaptığı açıklamada, CHP Afyonkarahisar arasındaki ‘DEM Polimeğine’ değindi.

mustafa Destici

‘BURCU HANIM’I TEBRİK EDİYORUM’

Bir gazetecinin, CHP Afyonkarahisar Belediye Başkan adayı Burcu Köksal'ın, "Başkan seçilirsem belediyenin kapıları DEM Partisi hariç herkese açık olacak" sözlerini, CHP Genel Başkanı Özgür Özel ile İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanı Ekrem İmamoğlu'nun buna tepki göstermesini hatırlatması üzerine Destici, Burcu Köksal’ı tebrik ettiğini söyledi.

Destici, "Afyonkarahisar Belediye Başkan adayı Burcu Hanım'ı tebrik ediyorum. DEM Partisi aslında normal bir siyasi parti değil. Bütün vatandaşlarımız hangi partiye mensup olursa olsun bütün belediyelere, devlet kurumlarına elbette girebilir. Ama DEM denilen parti, sözde parti PKK, PYD, YPG terör örgütünün uzantısı, bunu inkar etmiyorlar zaten. Bunu açıkça ifade ediyorlar. Aslında Burcu Köksal'ın dedikleri doğru, bence İmamoğlu'na bakmak lazım. 2019 seçimlerinden beri bir şey söylüyorum, diyorum ki PKK ile o zaman HDP'ydi, HDP ile DEM ile CHP'nin ya da Millet İttifakı'nın ilişkisini görmek isteyenler özellikle belediyelerde, yerel yönetimlerde İstanbul Büyükşehir Belediyesine baksınlar’’

Başkan Kahveci böyle konuştu! Başkan Kahveci böyle konuştu!

‘İBB, DEM’İN LABORATUARI’

İstanbul Büyükşehir Belediyesi’nin DEM’in laboratuar olduğunu söyleyen Destici, 2019 yılında beri İBB’nin PKK’nın DEM ya da HDF kılıfı altında belediyeden genel müdürlükler, daire başkanlıkları, binlerce kadro, işletme ve belediyenin özel şirketlerinde yöneticilik görevleri aldıklarını öne sürdü.

Destici, ‘’Ekrem İmamoğlu seçimi tekrar kazanabilmek adına var gücüyle PKK'nın uzantısı DEM Partisi ile işbirliğini aleni bir şekilde gerçekleştiriyor. Esenyurt Belediyesi, Ekrem İmamoğlu, CHP'nin bugünkü yönetimi ve DEM eşittir PKK'nın arasındaki işbirliğinin çok net bir göstergesi. Aynı şekilde Mersin Akdeniz Belediyesi çok açık bir gösterge" dedi.

Kaynak: ODAK HABER MERKEZİ