Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) Grup Başkanvekili ve Afyonkarahisar Milletvekili Av. Burcu Köksal, Afyonkarahisar Belediye Başkan Adayı sıfatıyla saha çalışmalarına tüm hızıyla devam ediyor. Bir dizi ziyaret gerçekleştiren Köksal, ziyaret turuna CHP İl Başkanlığı’nda partililerle bir araya gelerek başladı. Belediye Başkan Adayı Köksal, Harb-İş Semt Pazarı ile Ambaryolu’nda esnaf ve vatandaşlarla sohbet etti.

Köksal’dan esnafa söz

ESNAFIMIZI EZDİRMEYECEĞİZ

Girdiği her ortamda büyük bir teveccüh ile karşılanan Köksal’a vatandaşların ilgisi de yoğun oluyor. Afyonkarahisar’ın en işlek caddelerinden biri olan Ambaryolu’nda esnaf ziyaretleri gerçekleştiren Belediye Başkan Adayı Köksal, kendisiyle hatıra fotoğrafı çektirmek isteyen vatandaşları kırmayarak onlarla uzun uzun sohbet etti. Esnafın öneri ve şikayetlerini de dinleyen Köksal, göreve geldiğinde esnafın hayatını kolaylaştırmak için ne gerekiyorsa yapacağının sözünü verdi.

Köksal’dan esnafa söz

ESNAF-BELEDİYE İŞBİRLİĞİNİ SAĞLAYACAĞIZ

Afyonkarahisar Belediye Başkan Adayı Av. Burcu Köksal, Zafer Kart Projesi ile esnaf-belediye işbirliği sağlanacağını belirterek şöyle konuştu: “Zafer Kart projemizle yerel esnafa destek olacağız. Esnafımızın belediye ile olan her türlü işlemlerinde zorlaştırıcı değil kolaylaştırıcı olacağız. Pandemi, ekonomik kriz, afet gibi durumlarda da esnafın yanında olacağız. Onları kaderiyle baş başa bırakmayacağız. Esnaflarımızı küresel etki alanına sahip büyük sermayeli zincir marketlere ezdirmeyeceğiz. Afyonkarahisar esnafıyla, işçisiyle, emekçisiyle bir bütündür. Bu bütünlüğün bozulmasına müsaade etmeyeceğiz. Afyonkarahisar Belediyesi’nin kapısını çalan her esnafımıza belediyenin tüm imkanlarını sunmaya gayret göstereceğiz. Ekonomik dayatmalara, darboğaza rağmen ayakta kalmaya çalışan esnafımızın elinden tutacağız.”

TBMM Başkanı Kurtulmuş açıklama yaptı! TBMM Başkanı Kurtulmuş açıklama yaptı!

Köksal’dan esnafa söz

BANA GÜVENENLERİN BEKLENTİLERİNİ BOŞA ÇIKARMAYACAĞIM

Ambaryolu’nda olduğu gibi Harb-İş Semt Pazarı’nda da yoğun ilgiyle karşılanan Köksal, pazar esnafının beklentilerine karşılık bulacağı bir belediyecilik anlayışı sergileneceğini söyleyerek, “Yüreklere dokunmak, bu şehri daha yaşanabilir bir hale getirmek için yola çıktık. Afyonkarahisar her şeyin en güzelini hakediyor. Ben bu şehri milletvekiliyken de karış karış gezen biriydim. Seçim öncesi sahalarda boy gösterip seçimden sonra sırra kadem basanlardan değilim. Karşılaştığım teveccüh gösteriyor ki doğru yoldayım. Bana inanan ve güvenen hemşehrilerimin beklentilerini boşa çıkarmayacağım. Çarşıda pazarda hem esnaflarımızdan hem de halkımızdan çok güzel tepkiler alıyorum, iyi dilekler duyuyorum. Afyonkarahisar’da değişimin zamanı geldi, bu şehir için dönüm noktasına çok az kaldı.” ifadelerini kullandı.

Kaynak: FATMA SEDA CAN