Afyonkarahisar Emirdağ Belediye Başkanı Serkan Koyuncu esnaf ziyaretlerini sanayi sitesinde sürdürdü. Sanayi sitesindeki işyerlerini ziyaret ederek esnafların talep ve önerilerini dinleyen Belediye Başkanı Serkan Koyuncu Aksa Doğalgaz firma yetkilileriyle Sanayi Sitesi üst blokta gerçekleştirilecek olan doğalgaz çalışmaları hakkında istişarelerde bulundu.

KOYUNCU ESNAFLARI DİNLEDİ

Sanayi esnaflarının her zaman yanlarında olduklarını belirten Belediye Başkanı Serkan Koyuncu, "Sanayi sitesi esnaflarımızı ziyaret ettik. Alın teriyle, emeğiyle çalışan çok kıymetli esnaf kardeşlerimizi dinledik. İlçemiz sanayisinin gelişmesi ve gerçekleştirilecek olan doğalgaz çalışmalarıyla ilgili istişarelerde bulunduk. Her zaman yanlarında olduğumuz değerli esnaflarımıza teşekkür ediyor, bol kazançlar diliyorum." ifadelerini kullandı.

Başkan Yıldırım, o çiftin mutluluğuna ortak oldu! Başkan Yıldırım, o çiftin mutluluğuna ortak oldu!

Esnaflar yapmış olduğu hizmetlerden dolayı Belediye Başkanı Serkan Koyuncu'ya teşekkür ederek ziyaretten duydukları memnuniyeti dile getirdikleri belirtildi. Yapılan ziyaretin adından günün anısına çekilen fotoğrafla sona erdi. GÖZDE AVŞAR