Geçtiğimiz hafta "Çoluk çocukla top oynamam" dediği iddia edilen Bartu Göçmen için yönetim kurulu U19 takımı ile çalışması yönünde karar vermişti. Bugün U19 takımı ile maça çıkması gereken Bartu Göçmen, maça çıkmadı. 

Afyonlu sporcular zafer kazandı! Afyonlu sporcular zafer kazandı!

Eskişehir’den Afyonspor'a transfer olan 2003 doğumlu Bartu Göçmen'in Afyonspor'dan ve takım arkadaşlarından kendini üstün görmesi en hafif tabirle hadsizlik olarak değerlendirildi. 

KENDİNE TAKIM ARADI

Bugünkü maça çıkmayan Bartu, son bir haftadır kulübün izni ve bilgisi olmaksızın kendine takım aradı. Bartu, kulüpten bonservisini alabilmek için İstanbul’a Erkan Çelik’in yanına gitti.  Spor çevreleri, "Bu çocuk eğer iddia edilen 800 bin gibi rakama serbest bırakılırsa kulüp yönetimi ihanet içindedir. Sezon sonunda kulübe en az 5 milyon kazandırması gereken oyuncuyu Erkan Çelik şimdi satarsa verdiği sözler bu yana ihanetini tescillenmiş olur" yorumları yapılıyor. 

BİZ BU HATANIN İÇİNDE OLAMAYIZ

Klübün diğer üyeleri Fatih Gümüş ve Ömer Topçu, Erkan Çelik’le ayrı düşüncede olduklarını bugün deklare ettiler. “Biz bu hatanın içinde olmayız “dediler.  Erkan Çelik’in Afyon'a gelip sözlerini tutması bekleniyor.

Kaynak: ODAK HABER MERKEZİ