Gazetemiz Kurucusu ve Başyazarı Mehmet Emin Güzbey, Milliyetçi Hareket Partisi Afyonkarahisar Belediye Başkan Adayı Sezer Küçükkurt’a, “Dolu dolu projeleriniz var. Gazetecilerle ilgili, yerel medyayla ilgili herhangi bir açıklama istiyoruz. Gazetecilere TOKİ ile ilgili bir düşünceniz var mı? Cemiyet başkanlığınızda bir proje hazırlamıştınız. Bununla ilgili belediye başkanı olduğunuzda hangi adımları atacaksınız? Birde yerel medya internet medya ile ilgili neler düşünüyorsunuz?” diye sordu.

MEHMET EMİN GÜZBEY

EL BİRLİĞİYLE ÇÖZÜME ULAŞTIRACAĞIZ

Güzbey’in sorusuna yanıt veren Aday Küçükkurt, “Yine hep birlikte istişare içerisinde çalışmalarımız oldu. Afyonkarahisar belediyesine de bu yönde teklifimizi sunmuştuk. Özellikle belediye meclisi kararlarının verdiği toplantı gündemlerinin ve sonrasında kararlarının basın yoluyla ilanı, basın yoluyla derken sadece resmi ilan ya da gazete olarak internet sitelerini radyolarınız ve gazetelerimiz aracılığıyla duyulması gündeme gelmişti. Bununla ilgili birkaç defa bir defa hatta yeniledik ama ne yazık ki sonuca ulaşılmamıştık Allah nasip ederse talepte, sorunda bizim el birliği ile çözüme ulaştıracağız” dedi.

SEZER KÜÇÜKKURT

TAKİPÇİSİ OLACAĞIZ

Gazetecilere yönelik TOKİ çalışmaları ile ilgili konuşan Küçükkurt, “TOKİ ile ilgili Milletvekilimiz Mehmet Taytak’a bir kez daha teşekkür etmek istiyorum. Afyonkarahisar’daki basın mensuplarının ikinci kez TOKİ’ye sahip olabilmeleri için harekete geçtiğimizde, bizlere öncülük eden Afyonkarahisar Valisi Kübra Güran Yiğitbaşı’da, AK Parti Afyonkarahisar Milletvekillerimiz de konuyu sahiplendiler. Afyon Gazeteciler Cemiyeti olarak konuyu kendilerine aktardığımızda Ankara’da gerekli temaslar yapıldı. Yer tespiti de söz konusu oldu. Ama Türkiye’yi derinden sarsan bir afet yaşadık. Afetten dolayı projenin bir süre daha gecikeceği belirlendi” diyerek iki yıllık süre tamamlandığında bu projenin takipçisi olacaklarını belirtti.

MEHMET EMİN GÜZBEY

DAYANIŞMA İÇERİSİNDE DESTEKLEYECEĞİZ

Güzbey’in bilbortlarlarla ilgili neler düşünüyorsunuz sorusunu yanıtlayan Aday Küçükkurt, “Afyonkarahisar Belediyesine sunduğumuz teklif kapsamında Bilbortların  gelirinden hiç olmazsa bir bölümünün Afyonkarahisar yerel medyasına aktarılması teklifimiz vardı bununla ilgili de inşallah elbirliğiyle eğer görev bize nasip olursa Afyonkarahisar yerel basının dayanışmasını birbirine desteklemesini sağlayacağız “ dedi.

SEZER KÜÇÜKKURT

Tarihi Frigya Vadisi hangi bitki ile renklenecek? Tarihi Frigya Vadisi hangi bitki ile renklenecek?

Kaynak: CEMİLE KAYTAN