CHP’liler kent meydanında toplandı: Mücadelemiz devam edecek! CHP’liler kent meydanında toplandı: Mücadelemiz devam edecek!

2024 yılında yapılacak olan Mahalli İdareler genel seçimlerine sayılı günler kala belediye başkan aday adayları da konuşulmaya başlandı. Yaklaşık 5 yıldır şehre kazandırdığı yatırımlarla, alt ve üst yapı seferberliğiyle adından sıkça söz ettiren çalışkan ve başarılı Belediye Başkanı Mehmet Zeybek geçtiğimiz günlerde başkanlığa yeniden aday adayı olduğunu kamuoyuna duyurmuştu.  Bunun yanı sıra ise Cumhur İttifakı aday adayları arasında gösterilen önemli bir isim de dikkatlerden kaçmıyor. Afyonkarahisarlı hayırsever iş insanı Afyonkarahisar Ticaret ve Sanayi Odası Yönetim Kurulu Üyesi Ömer Altınay’ın da aday adayı olacağına kesin gözüyle bakılıyor.

REİS ADAY YAPMAMIŞTI

2 dönem Afyonkarahisar Belediye Başkanlığı yapan 3. Dönem içinde aday adaylığını açıklayan fakat Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan tarafından aday yapılmayan İl Genel Meclisi Başkanı Burhanettin Çoban’ın da aday adayı olacağı kulislerde sıkça konuşulmakta. Kulislerde konuşulanlara göre ise Cumhur İttifakı'nın aday adayları sadece bunlarla sınırlı değil. Kibarlığı, efendiliği ve hayırseverliği ile ön plana çıkan AK Parti İl Başkanı Hüseyin Ceylan Uluçay’ın aday adayı olması beklenmekte. Ayrıca AK Parti Merkez İlçe eski Başkanlarından Semai Kaya ile Bülent Eser ve Afyon Pancar Kooperatif Başkanı İbrahim Eroğlu’nun da Cumhur İttifakı aday adayları olduğu konuşulmakta. N\S

Editör: Nurbanu Soy