HES İlaç Afyonspor Teknik Direktörü Sinan Yücer, Bursaspor maçının ardından takımın durumunu değerlendirdi. Hafta içinde yaşanan oyuncu ayrılıklarıyla ilgili konuşan Yücer, takımın bu durumdan olumsuz etkilendiğini belirtti.

MASA TENİSİ KURUMLAR ARASI MÜSABAKALARI BAŞLADI MASA TENİSİ KURUMLAR ARASI MÜSABAKALARI BAŞLADI

Yücer, ‘’ Gerçekten de biz son ana kadar bu oyuncularımızın takımda kalacağını ve bizlerle beraber devam edeceğini düşünüyorduk. Ama ne yazık ki aramızdan ayrıldılar. Bu takım içerisinde bir, nasıl söyleyeyim, bir cenaze. Cenaze evi, nasıl ki herkes mutsuzdu. Orada keyifler, moraller bozuktu. Biz hafta içi böyle bir süreç yaşadık. Hafta sonuna kadar da biraz toparlanmamız uzun sürdü açıkçası. Sonuçta oyuncularımızı kaybetmek beni de üzüyor, oyuncularımı da üzüyor. Ve son kaybettiğimiz oyuncular olmasını temenni ediyorum. Bu süreci bir an önce kendilerimize geliştirip, problemlerimizin çözülüp daha bundan sonra oyuncu kaybetmek istemiyorum’’ dedi.

GOLÜN SEVİNCİNİ YAŞADIK

Ayrıca Yücer, önümüzdeki haftada da oyuncu ayrılıkları yaşanabileceğini söyleyerek takımın hedeflerine devam etmek için problemlerin bir an önce çözülmesi gerektiğini vurguladı. Yücer, maçın zorlu geçtiğini ve oynama alışkanlığı olan oyuncuları kaybetmenin takımın üretkenliğini etkilediğini söyledi. Ancak maçta attıkları iki golle galip gelmenin sevincini yaşadıklarını da ifade etti.

Yücer ayrıca, kulüp yöneticileriyle görüşerek problemleri çözmeyi umduğunu ancak ekonomik sıkıntıların takımı olumsuz etkilediğini söyledi. Ergin'in ayrılışının takıma bir kayıp olduğunu ancak katkısının olmadığını düşündüğünü belirten Yücer, Ergin'in takıma dönme ihtimalinin olduğunu da söyledi.

DÖNERSE MUTLU OLURUM

Yücer, ‘’Ben Ergin'le ayrıldığı süreçte konuştum. Ergin dedim ne düşünüyorsun? Hocam dedi ben de çok yoruldum dedi. Zihinsel olarak da yoruldum dedi. Yapacaklarımı yaptım ve benim için ben bu defteri kapattım dedi. Şimdi tabii hayat bu. Belki bazen çok öyle net kelimeler kullanıp yarım farklı olabilir mi? Olabilir. Ama bana ifadesi hocam ben çok yoruldum. Bundan sonra dönmeyi düşünmüyorum Ergin'in ifadesi. Ama gelir dönerse ben mutlu olurum’’ diye konuştu.

Yücer, şu anda takımın playoff şansının ikinci devredeki zorluklar nedeniyle daha da zorlaştığını söyledi. Ancak takımdaki sıkıntıların giderilmesi ve iyi transferler yapılması durumunda şanslarının olabileceğini belirtti. N\S

Editör: Nurbanu Soy