İl Genel Meclis Başkanı Mehmet Siper, “Bizlere İl Genel Meclisi Üyeliği için yetki veren vatandaşlarımız ve meclis başkanlığı görevini bizlere layık gören parti teşkilatımıza ve İl Genel Meclisimizdeki bütün üyelere teşekkür ediyorum. Bugüne kadar ilimizde görev yaparak başarılı işlere imza atan meclis başkanımıza ve il genel meclis üyelerimize huzurunuzda bir kez daha teşekkür ediyorum. Hayatta olmayanlara Allah’tan rahmet, yaşayanlara Allah’tan sağlık ve huzurlar diliyorum. Ben açıkçası farklı siyasi partilerin grupları olarak değil, Afyonkarahisar’ımızı hep birlikte yöneteceğimiz bir takım olarak görüyorum” dedi.

Afyon'da İsrail'in Gazze'ye yönelik saldırıları protesto edildi! Afyon'da İsrail'in Gazze'ye yönelik saldırıları protesto edildi!

KÖYLERİMİZİ YAŞANILABİLİR GÜNLERE KAVUŞTURACAĞIZ

“Hep birlikte güzel hizmetlere vesile olacağımızın inancı içerisindeyim” diyen Siper, “Meclis başkanı olarak aynı sözü tekrarlıyorum. Parti, insan ayrımı yapmadan eşitlik ilkesini bozmadan ve tarafsızlığı ortadan kaldırmadan siz değerli meclis üyelerimiz ile beraber yatırım ve hizmetleri artırarak güzel şehrimiz Afyonkarahisar’ımıza hizmet etmeye devam edeceğiz. Bizler yeni oluşan İl Genel Meclisi grubumuzla siz parti temsilcilerimiz, bürokrasimi, il özel idaresi genel sekreterimiz ekibimizle oluşturacağımız birlik ve beraberlik ruhuyla önceki dönem meclis başkanımızdan ve meclis üyelerimizden aldığımız bayrağı daha ileriye taşımak ve köylerimizi yaşanılabilir günlere kavuşturmak adına çalışacağız” diye konuştu.

Kaynak: GÖKHAN KOCAASLAN