Milliyetçi Hareket Partisi (MHP) Genel Başkanı Devlet Bahçeli, Manisa'da düzenlenen mitingde, İzmir'de öldürülen bir taksici konusuna değinerek, fail için vatandaşlıktan çıkarılma önerisini dile getirdi. Bahçeli, Manisa'nın tarihi önemini vurgularken, yönetimdeki görev ve sorumlulukların yerine getirilme zorunluluğuna işaret etti.

devlet bahçeli

Genel Başkanın sözleri dikkat çekerken, kalplerinin Manisa ile birlikte çarptığını ve Manisa'nın, Türkiye'nin 100. yıl dönümüne özel önem taşıdığını belirtti. Bahçeli, seçimlere vurgu yaparak, Manisa halkını bir kez daha sandık başına giden ve istikrarlı bir Türkiye için tercih kullanan vatandaşlar olarak tanımladı. Ayrıca Manisa'da sahte demokratların aldatmacalarına yer olmadığını ve Cumhur İttifakı adına hizmet vermek için aday olan belediye başkanlarıyla birlik olacaklarını dile getirdi.

devlet bahçeli

Bahçeli, MHP'nin direnç göstermesiyle karşı tarafın geri adım attığını ve Türkiye'nin yüzyıl hedeflerini gerçekleştirme arzusunda olduklarını ifade etti. Belediyecilik anlayışlarını insan sevgisi temelinde açıklayarak, toplumun sorunlarına duyarlılık göstermek gerektiğine vurgu yaptı.

Şok marketlerden ortalığı yıkacak kampanya! 5 litrelik su fiyatına pek çok ürün satılıyor Şok marketlerden ortalığı yıkacak kampanya! 5 litrelik su fiyatına pek çok ürün satılıyor

mehmet taytak

Özellikle İzmir'de yaşanan taksici cinayeti örneğini gündeme getiren Bahçeli, failin vatandaşlıktan çıkarılması gerektiğini iddia etti ve bu tür olayların ülkedeki terörist ve düşman unsurların yıkıcı girişimlerine karşı milli birlik ve kardeşlik ruhuyla yaklaşılmasını savundu.

mehmet taytak

Milliyetçi Hareket Partisi Genel Başkanı Devlet Bahçeli’nin Manisa’da ddüzenlediği mitinge, MHP Afyonkarahisar Milletvekili Mehmet Taytak, İl Başkanı Ahmet Kahveci ve Gazetemiz Kurucusu ve Başyazarı Mehmet Emin Güzbey’de katıldı.

Muhabir: FADİME ÖZKARAN