Kongrenin açılış konuşmasını yapan İl Başkanı Ahmet Kahveci,  MHP’nin 50 yılı aşkın mazide ihanetleri gördüklerini söyleyerek, “Ortak seçimlere girildiği dönemleri de, koalisyon dönemleri oldu. Son yıllarda siyasi ittifaklara da şahit olduk.  Biz Türk milliyetçileri vefayı biliriz. Bizlere yapılan vefasızlığı haksızlıkları sırt dönmeleri de biliyoruz. Bizler tevekkül etmiş dava erleriyiz. Gerekeni yapar, dua eder, sabreder, bekleriz,  Allah’tan gelen her sonuca şükrederiz. Bize uzatılan dost elini biliyor. Kem gözleri de görüyoruz. Tabi ki önceliğimiz devletimiz, milletimiz sonra partimiz ve biz. Derdi devlet olanın dermanı Allah’tır biliriz. Ama aynı zamanda tüm ülküdaşlarımın her alanda haklarının korunması bizim sizlere olan borcumuzdur. Bizler fikrimize saygı duyulmasını bekleriz” dedi. 

ÖN GÖRÜŞMELER DEVAM EDİYOR

Şehit Jandarma Astsubay Kıdemli Başçavuş Yaşar son yolculuğuna uğurlandı! Şehit Jandarma Astsubay Kıdemli Başçavuş Yaşar son yolculuğuna uğurlandı!

“Ülkücüler bugüne kadar siyasi zafer hırsızlığı peşinde olmadı” diyen İl Başkanı Kahveci, “MHP’nin tüm siyasi kazanımları sizlerin çabaları ve çalışmaları ile olmuştur. Bu bağlamda MHP’nin hiç kimseye borcu yoktur. Haklının hakkının verilmesi de beklentimizdir. Biz Müslümanlar biliriz kul hakkı zor bir imtihandır. 18 İlçemizde problemsiz seçimlerimizi tamamladık. Bugünde il seçimini yapıyoruz. Yerel seçimlere de kısa bir süre kaldı. Bizler tüm seçim bölgelerinde aday çıkaracak güç, kudret ve tecrübeye sahibiz. Bugüne kadar il belediyesi için aday adayları ilçe ve belde başkanlıkları için aday adayları ile ön görüşmeler devam ediyor” diye konuştu. 

GİZLİ AJANDASI OLANLARI BİLİYORUZ 

MHP’nin fikri açıdan hür, politika bakımından liderine bağlı bir hiyerarşik yapıya sahip bir parti olduklarını belirten Kahveci, “Kapalı kapılar arkasında plan yapanlar, gizli ajandası olanlar MHP'ye haksızlık ve saygısızlık eden kişi kurum kuruluş siyasi parti hepsini biliyor not ediyoruz. Onlara diyoruz ki Edep Yahu. Had bilmek, haddini bilmektir. Siyasetten kendini bilmeyene, nezaketten kendini hatırlatırız. Bundan hiç kuşkunuz olmasın. Ülkücüler ve ülkücüler gibi düşünenler. Bugün dünyanın çeşitli noktalarında Türkiye’nin askeri üsleri Cubiti, Katar, Suriye, Azerbaycan, Kıbrıs gibi yerlerde var ve Türk Birliği kurulmuş ise Turancılık adına atılan adımların başında bunları görmeyen kör, duymayan sağır değilse o zaman ülkücü de değildir. Bütün bu gelişmelerin fikir babası MHP’dir. Lideri de Devlet Bahçeli’dir.” HABER: GÖKHAN KOCAASLAN

Editör: Nurbanu Soy