Seçim kampanyasına dikkat çeken bir çalışma ile başlayan MHP'nin Hocalar Belediye Başkan Adayı Hüseyin Onur Turan, ilçeyi yaratıcı bir yaklaşımla ilçesini tanıttı. Turan'ın doğa ve yeşillikleriyle ünlü ilçeyi İngilizce bir video ile tanıtması, yerel turizmi canlandırmayı hedeflemesinin yanında yeni çağa ayak uydurması ise modern bir yöneticilik izlenimi verdi.

İLÇEYİ ULUSLARARASI ALANDA TANITTI

Başkan Adayı Turan, Hocalar ilçesinin doğal güzelliklerini ve bol yeşilliğini vurgulayarak kamp severleri ve turistleri Hocalar ilçesine davet ettiği videosunu İngilizce yayınlayarak Hocalar ilçesini uluslararası alanda tanıttı.

Öğrencilere Temel Trafik Eğitimi verildi Öğrencilere Temel Trafik Eğitimi verildi

Turan'ın yenilikçi yaklaşımı, Hocalar ilçesinin turizm potansiyelini artırabileceği yönündeki yorumları beraberinde getirirken, doğal güzellikleri ve tarihi zenginlikleriyle bilinen ilçede, yerel halktan da videoya yoğun ilgi geldi.

SEÇİM DİNAMİKLERİNDE DEĞİŞİM

Geleneksel seçim kampanyalarından farklı olarak, uluslararası alanda ilçesini tanıtarak ve seçim dinamiklere yeni bir bakış açısı sunan Turan’ın İngilizce olarak yayınladığı videonun ardından, ilçede de yeni yatırım ve projeler ile halkın karşısına çıkabileceği yorumları yapıldı.

Kaynak: NURBANU SOY