Afyonkarahisar'ın İscehisar ilçesinde, Yukarıöz Parkı'nda yer alan geniş bir alanda Millet Bahçesi inşaatı hız kesmeden ilerliyor.

İscehisar Belediye Başkanı Ahmet Şahin, yürütülen çalışmalar hakkında bilgi verdi ve bu projenin, Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanlığı ile İller Bankası'nın destekleri sayesinde ilçelerine kazandırıldığını belirtti. Bahsedilen Millet Bahçesi, 3 bin metrekarelik bir alan üzerinde hayat buluyor ve içerisinde halkın ihtiyaçları düşünülerek pek çok sosyal donatı alanı planlanıyor.

İscehisar'ı Dünyaya tanıttılar! İscehisar'ı Dünyaya tanıttılar!

iscehisar

Bu sosyal donatılar arasında; millet kıraathanesi, aileler ve bireyler için düşünülen piknik alanları, aktif bir yaşam tarzını destekleyecek yürüyüş ve bisiklet yolları, şehiriçi doğal yaşamı artıracak yeşil alanlar ve görsel zenginlik katacak peyzaj çalışmaları yer alıyor.

iscehisar

Başkan Ahmet Şahin, vatandaşların aileleriyle birlikte kaliteli vakit geçirebilecekleri, her kesime hitap eden bir alan yaratmak için çalıştıklarını vurguladı. Şahin, "İscehisar halkı, sunduğumuz hizmetlerin en iyisini hak ediyor. Bu nedenle, ilçemiz için varız ve çalışıyoruz. Millet Bahçesinin hayata geçirilmesi sürecinde emeği geçen tüm ekip arkadaşlarıma ve destekçilerimize teşekkür ediyorum" şeklinde konuştu.

iscehisar

Editör: Tuğba Özkan